Veckohoroskop 19-25 november 2020

Nyfiken på hur helgen kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det finns viktiga saker att ta tag i just nu och du behöver hjälp från andra om det ska gå bra. En relativt ny bekantskap ställer upp oväntat mycket, medan en vän du hoppats mycket på tycks ha nog med sitt eget liv just nu.

Oxen

20/4–20/5

Det är rörigt omkring dig men du tar det lugnt och låter dig inte påverkas. I de flesta sammanhang utmärker du dig genom att vara självständig och våga gå mot strömmen. Det gör att även dina närstående börjar tänka i nya banor.

Väduren

21/3–19/4

Du har mycket energi men frågan är vad du ska använda den till. Mycket känns lockande och du börjar med än den ena än det andra. Dock tröttnar du snabbt och lämnar det mesta halvfärdigt. Lova inte mer än vad du kan hålla!

Lejonet

23/7–22/8

Du har starka åsikter i många frågor och du gör ett självsäkert intryck. Men nu får du mothugg av en pratsam, intensiv person som gillar att provocera. Ni har ändå mycket gemensamt och kan utveckla en varm och nära vänskap.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är öppen för nya upplevelser och har lätt för få vänner. Folk litar instinktivt på dig. Kanske får du också en kärleksförklaring från någon som länge beundrat dig. Du är inte lika intresserad och måste förklara det på ett skonsamt sätt.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Kräftan

22/6–22/7

Du hanterar en maktlysten, manipulativ person på ett bra sätt. Det stärker både ditt själv förtroende och ditt anseende. Nu gäller det att sätta upp nya mål men kom ihåg att du inte behöver ha bråttom. Lugn och tålamod lönar sig.

Skorpionen

23/10–22/11

Du tänker djupt och länge på saker och ting. Däremot pratar du inte i onödan, utan bara när du har något viktigt att säga. Personer som strör ytliga floskler omkring sig vill du inte umgås med. Du söker det som är ärligt och äkta.

Vågen

23/9–22/10

Det blir en del trassel med papper och kvitton men det löser sig snart. Fatta inga snabba beslut som rör pengar! Verksamhet som involverar barn och ungdomar är desto mer givande och du får ett intressant förtroendeuppdrag.

Skytten

23/11–21/12

Du behöver ofta vara i fred och tänka över allt som hänt den senaste tiden. Det sker en stark inre utveckling och du kan också utveckla nya skapande förmågor. Ett ekonomiskt problem ser ut att lösa sig på ett oväntat sätt.

Fiskarna

20/2–20/3

Oroa dig inte för saker du inte kan påverka, det tar bara en massa kraft från dig! Människor som ständigt klagar, gnäller och kritiserar kan du också gärna undvika. Din energi behövs till annat eftersom det är mycket nytt på gång.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är envis och vill inte kompromissa ens i småsaker. Det är lite svårt för dig att förstå andras synpunkter och flera av dina relationer är i gungning på grund av det. Alla former av självständigt arbete fungerar däremot bra.

Stenbocken

22/12–20/1

Du trivs när du har folk omkring dig och är bra på att leda och organisera olika verksamheter. Ofta drar du ett ganska tungt lass medan vissa andra inte tar ansvar alls. Det är upp till dig att se till att det blir mer rättvist!

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vilket stjärntecken passar du med?

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: