Jesper Börjessons ord till Soraya efter splittringen

Kollage av tv-profilerna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani.
I februari splittrades ett folkkärt programledarpar i Nyhetsmorgon. Nu har Jesper Börjesson skickat en kärleksfull hälsning till sin forna TV4-kollega Soraya Lavasani.
Allt om Soraya Lavasani
Slå på ljud

Under två års tid var programledarna Jesper Börjesson, 49, och Soraya Lavasani, 37, ett radarpar i Nyhetsmorgon. Duon syntes i rutan flera dagar i veckan och med åren utvecklade de en stark vänskapsrelation.

Soraya Lavasani avslöjar namnet på nyfödde sonen

I början av året avslöjade Jesper att han bestämt sig för att byta karriär och sluta på TV4. Beskedet kom som en chock får både tittare och kollegor.

”På darriga ben lämnar jag snart TV4 och Nyhetsmorgon för att börja på teknikkonsultföretaget Rejlers”, skrev Jesper om beslutet efter sin sista sändning.

Återföreningen efter Nyhetsmorgon

Efter det tårfyllda avskedet i Nyhetsmorgon har Jesper Börjesson fortsatt hålla kontakt med sina vänner på TV4. I februari gick han ut och åt på restaurang med flera av dem, vilket de förevigade genom ett en bild på Instagram där både Soraya och Marcus Oscarsson, 43, syns.

”Mina underbara Nyhetsmorgon- och TV4-kompisar. En fantastisk middag med så mycket kärlek och så många fina minnen”, skrev Jesper till bilden.

Det är tydligt att Soraya saknar sin parhäst väldigt mycket. I en kommentar till inlägget skriver hon:

”TACK för en SÅ trevlig (och god) kväll”.

Kärleksfulla hälsningen till Winston

Soraya Lavasanis livsförändring: ”Blir sig aldrig mer likt”

Men det är inte bara Jesper Börjesson som lyser med sin frånvaro i Nyhetsmorgon numera. Även Soraya Lavasani saknas i rutan, men om ett par månader är hon återigen tillbaka.

Soraya är nämligen mammaledig sedan hon i april födde sitt och maken Ralph Olssons andra barn, sonen Winston. Under Jespers sista tid på TV4 var kollegan gravid och Soraya har vid flera tillfällen tackat Jesper för att han var väldigt stöttande och hjälpsam under den perioden.

När Soraya Lavasani la upp en bild på lille Winston förra veckan var Jesper snabb med att lämna en kärleksfull hälsning till pojken och hans mamma i kommentarsfältet.

”Känns som att jag känner dig lite Winston. Har ju hängt med dig och din mor i flera månader i Nyhetsmorgon”, skriver Jesper Börjesson.

Foto: Karin Törnblom/TT