Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Johanna Lind Bagge om bråken med maken Anders Bagge

14 okt, 2020 
Gabriella HÅKANSSON
Familjen Bagge med hund.
Makarna Johanna Lind Bagge och Anders Bagge syns ofta glada och kära i offentligheten. Nu avslöjar Johanna att paret är oense om en hel del. – Tur att vi har ett stort hus så man kan ge varandra lite space, säger Johanna till Amelia.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Musikproducenten Anders Bagge, 52, och skönhetsdrottningen Johanna Lind Bagge, 48, hade känt varandra i många år innan kärlek uppstod. I hela 16 år hade de nämligen varit vänner, innan de plötsligt blev upp över öronen förälskade i varandra. Sommaren 2018 blev de äkta makar under ett romantiskt bröllop i Stockholm.

Allt om Anders BaggeBrand logo
Allt om Anders Bagge

Makarna har varit öppna med att de velat skaffa barn ihop. Johanna och Anders hade tidigare planer på att åka till Danmark för att göra en insemination. Men paret gav sedan upp gravidkampen och berättade att det inte blir några gemensamma barn för deras del.

Ärliga erkännandet om bråken med Anders

Men att kärleken fullkomligt sprudlar står inga tvivel om. Anders och Johanna har tidigare haft sin egna serie Cirkus Bagge där TV4-tittarna har fått en större inblick i deras vardag. Även på sociala medier delar både Anders och Johanna med sig av en hel del uppdateringar från sitt liv på Ekerö tillsammans med sina hundar.

Däremot är det inte bara glada stunder hemma hos paret Bagge. I en ny intervju med tidningen Amelia öppnar nu Johanna upp om att det kan bli en del bråk.

Annons

– Visst kan vi vara oense om mycket! Då är det tur att vi har ett stort hus så man kan ge varandra lite space. Anders bokstavsdiagnos innebär att rutiner är hemskt viktigt för honom. Behöver jag curla honom? Både ja och nej. Jag försöker förekomma situationer som jag vet blir stressiga för honom, och då blir det i sin tur mindre stress för oss båda, säger Johanna till tidningen.

”Känslorna utanpå kroppen”

Exempelvis kan det vara så att Anders fått en ny idé. I dessa fall tenderar hans puls att gå upp så pass att han blir varm av sig och kastar av sig kläderna, förklarar Johanna.

– När jag kommer hem med hundarna så kan jag hitta kanske tio klädhögar överallt i huset och en massa kaffemuggar och glas. Då vet jag att han har haft en idérik dag! Och så vill han berätta allt på en gång, medan jag mest ser klädhögarna och all disk.

Annars är kärleken stark mellan makarna och Johanna kan se både för och nackdelar med deras olikheter.

– Anders är en konstnärlig själ, med känslorna utanpå kroppen. Jag föll för honom för att han är befriad från regler och normer. Han har nära till känslor, vilket kan vara befriande, men även jobbigt ibland.

Annons