Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kakan Hermansson inlagd på sjukhus – egna orden om plötsliga insjuknandet

26 jan, 2021 
https://image.allas.se/image-226889?imageId=226889&width=1320&height=1320&cropw=52.04&croph=100&x=15.24&y=0
Jessica Rådne
https://image.allas.se/image-226889?imageId=226889&width=1320&height=1320&cropw=52.04&croph=100&x=15.24&y=0
Jessica Rådne
karin kakan hermansson
Bloggaren Kakan Hermansson ligger på sjukhus. I ett inlägg på Instagram beskriver hon med egna ord varför och tackar samtidigt ”alla systrar o bröder i sjukvården”.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Karin ”Kakan” Hermansson, 39, har drabbats av njurbackeninflammation. I ett inlägg på Instagram skickar hon en ”shout out till min skatt som jag alskar att betala oavsett om jag ligger inne pa Huddinge med njurbackeninflammation eller inte”.

6 saker du kanske inte visste om Kakan HermanssonBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Kakan Hermansson

Visar upp sjukhusmaten

vårdguiden 1177s sajt beskrivs njurbäckeninflammation som en akut infektion i njurbäckenet som beror på att det kommit bakterier i urinvägarna.

Kakan har förutom att posta en selfie iförd sjukhusrock även lagt upp ett bildspel med vad hon fått att äta på sjukhuset. På en bild syns en tallrik med pannkaksrulle och couscousröra med gröna linser i. På en annan visar hon upp ostmackor med apelnsinmarmelad. På en tredje bild tittar en sjuksköterska med munskydd in i kameran och gör peace-tecknet. I förgrunden syns två kannor med apelsin- respektive äppeljuice samt ett glas med vad som tycks vara smoothie.

Annons

Kakan beskriver en tacksamhet till ”alla systrar o broder i sjukvarden speciellt min så kallade PIA som tagit hand om mig sa fint. Tack alla som ringer och ar gulliga mot den har sjuka lilla stackaren.”

Kända vänner skickar stöd

I kommentarsfälten har krya-hälsningar trillat in från så väl fans som en rad kända vänner.

Carolina Gynning skriver ”Fan va jobbigt tur dem tar hand om dig snyggo” och skickar med fem röda hjärtan. Alexandra Pascalidou skriver ”Stackars vackra syster! Sänder dig all kraft och kärlek och helande tankar! Krya fort och hojta om du behöver hjälp! ”. Miriam Bryant hälsar ”krya på dej kakan” och Vanessa Falk ”Men neeej stackare hoppas du mår bättre snart”.

Kakan själv skriver med en blinkning att ”Jag mar battre nu! Sluta rosta pa moderaterna sa kommer jag kanske bli helt frisk”.

Kakan Hermansson driver både sin blogg och podcasten Under huden hos ELLE.

Annons