Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Situationen med kronprinsessan Victoria spårar ur totalt – se bilderna!

26 okt, 2020 
https://image.allas.se/image-6213508?imageId=6213508&width=1320&height=1320&cropw=83.83&croph=56&x=7.78&y=4.4
Helena Wiklund
En av de allra härligaste sakerna med kronprinsessan Victoria är hennes skratt! Fast ibland spårar det ur – som den här gången...
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Kronprinsessan skulle intervjuas i TV4 inför dokumentären ”Kronprinsessan Victoria – 40 år” och det var Ebba Kleberg von Sydow som ställde frågorna.

5 gånger Victoria har burit Silvias kläderBrand logo
5 gånger Victoria har burit Silvias kläder

Ebba och Victoria satt i den ljusblå matsalen på Haga slott, med kronprinsessan i puderrosa blus med puffärmar, och håret samlat i en stram knut. Hon var mycket fokuserad förstås, detta var ju ett program som skulle ses av en miljonpublik.

Men så hände det. Helt plötsligt och väldigt oplanerat. För när Ebba Kleberg von Sydow frågade om rummet de satt i, så rörde Victoria ihop det.

– Vi befinner oss i matsalen på Stockholms... började Victoria, men insåg: Fel slott!

Annons

”Vi tar om” sa Ebba, ”Vad är det här för rum?”

– Det är...i vår matsal på slottet, fnissade Victoria och nu var det helt kört.

Annons

Kronprinsessan Victoria – skrattattacken i tv

Sveriges kronprinsessa fick alltså en total skrattattack framför tv-kamerorna. Och sedan hjälpte det inte vad Ebba von Sydow sa, Victoria bara skrattade och skrattade, innan Ebba ens hann ställa om frågan.

Men detta är inte bara kul – utan här har vi nog också en av anledningarna till att kronprinsessan Victoria är så omtyckt, för att inte säga älskad, av svenska folket: Hon bjuder alltid på sig själv.

Så missa inte detta numera klassiska videoklipp från kronprinsessans 40-årsintervju – vi kan nästan lova att det börjar rycka i smilbanden på dig också!

Annons