Lasse Kronér har träffat kärleken – berättar om hemliga flickvännen

Lasse Kronér

TT

Lasse Kronér är kär igen!
Nu berättar han om sin nya flickvän, och om tankarna på att flytta ihop med henne.
VIDEO: 8 saker du kanske inte visste om Lasse Kronér
1:21

Efter reklamen: VIDEO: 8 saker du kanske inte visste om Lasse Kronér

(1:21)

Slå på ljud

I slutet av 2019 berättade Lasse Kronér, 59, att han blivit singel igen efter att ha haft ett förhållande i fyra år. Och trots att han är en relationskille så har han inte lidit av att vara singel.

– Jag gillar tvåsamheten. Jag har alltid varit i förhållande och gillar den typen av förhållande. Men jag går inte runt med desperation i ansiktet – händer det så händer det, säger Lasse Kronér i en intervju till Nöjeslivet strax efter uppbrottet.

Det gör Lasse Kronérs barn i dag

Programledaren har också ett långt äktenskap bakom sig. I över två årtionden var han ihop med Christina Kronér, 55. De gifte sig 1997, men 2015 gick de skilda vägar.

Under sin tid ihop hann de få två barn.

Den förstfödda kom 1995 och heter Mathilda Kronér. Hon började redan som 12-åring att skriva krönikor för Expressens Göteborgsedition GT. Sedan dess har hon hunnit utbilda sig till jurist och bor i dag givetvis i Göteborg.

Tre år senare kom Amalia Kronér till världen. Hon är i dag 23 år och bor Stockholm. Där pluggar hon på Kungliga tekniska högskolan, KTH.

Lasse Kronérs kärlekslycka

Trots skilsmässan har den tidigare paret bra kontakt.

– Den är fantastisk. Jag pratade med min exfru senast häromdagen. Vi var ju tillsammans i 23 år och vi är bästa vänner, har Lasse Kronér tidigare sagt till Hänt.

Till samma sajt berättar nu göteborgsikonen en glad nyhet. Han har nämligen hittat kärleken igen!

– Nu är jag glad och lycklig. Det känns väldigt fint att vara "tvåsam", jag mår jävligt bra, säger han till Hänt.

Och att vara ihop med någon igen är något som Lasse Kronér gläds över.

– Jag gillar tvåsamhet. Ensamhet och krogliv är inte så intressant, känner jag. Nu har jag det jävligt bra, precis så bra som jag vill ha det, säger han.

Vem flickvännen är vill han inte berätta, men i intervjun vänder han sig till henne och frågar vad det är för slags kille hon tycker att hon nu har fått.

SE OCKSÅ: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år
1:13

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år

(1:13)

Slå på ljud

– Jag försöker titta på henne men får ingen respons, hon bara tittar ut genom fönstret och verkar jävligt ointresserad. "Varm" säger hon nu. Sedan får man nog någon som är väldigt kreativ, snäll och uppfinningsrik. På vissa sätt är jag nog också rätt äventyrlig, berättar han.

Om det blir så att de flyttar ihop så småningom har de inte bestämt, även om Lasse Kronér just nu är på väg att flytta.

Foto: TT