Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Leif GW Persson hyllar dottern: ”Svårslaget”

29 dec, 2017 
Helena Sjögren
Leif GW Perssons dotter Malin Persson Giolito har blivit Sveriges bäst säljande författaren. Nu hyllas hon av sin pappa. "Jag är stolt, det är väldigt roligt för henne", säger han till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Författaren Malin Persson Giolito gör succé med boken Störst av allt. Fansen är många och i första ledet står pappa – Leif GW Persson.

– Det är svårslaget tycker jag. Jag är stolt, det är väldigt roligt för henne. Hon har fått ett kolossalt genomslag och det har väl bara börjat. Det ska bli amerikansk tv-serie och allt möjligt, säger han till Expressen.

Hyllar sina barn

Han framhåller också hennes mycket starka inre trygghet, även om han inte tror att hon ärvt den från honom.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Det är härligt med tjejer som har självkänsla, det gillar jag. Det har hon alltid haft, hon har alltid varit en självständig människa. Det är man ju glad över. Hon har väl fått det av sin mamma, säger Leif GW Persson till tidningen.

Leif GW Persson.
Leif GW Persson. Foto: IBL Bildbyrå

Men fyrbarnspappan passar också på att hylla sina andra barn.

– Nu har hon ju systrar som inte går av för hackor heller, men de håller på med andra saker, säger Leif GW Persson till Expressen.

Annons