Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Lena Philipssons hyllning till barnen Saga och Noa

04 sep, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Lena Philipsson
När Lena Philipssons karriär hyllas i Vilket liv! får tittarna se hur hon själv hedrar sina barn, något som lämnar popikonen tårögd.
– Den är fin, säger hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Lena Philipsson har funnits med oss som artist och underhållare sedan 1980-talet har en drös stora hits bakom sig, och säkert också framför sig.

Nu hyllas hon i Renée Nybergs intervjuprogram Vilket liv! där vänner och bekanta från åren som gått kommer och hälsar på Lena Ph för att hedra henne.

Se Lena Philipssons stilresa genom åren:Brand logo
Se Lena Philipssons stilresa genom åren:

I ett inslag spelar programledaren upp ett framträdande där Lena Philipsson sjunger Sagas sång, som är en hyllning till hennes dotter. I klippet syns ett bildspel med ett gäng fotografier på dottern och sonen Noa.

Lena Philipsson rörd efter klippet på barnen

Renée Nyberg påpekar att det verkar som att Lena Ph själv verkar gilla låten.

– Ja, men den är fin och texten är sanningsenlig. Och sen var mina barn med, det var det som var så där ”oh!”, säger popikonen med tårar i ögonen.

Annons

Lena Philipsson har tidigare pratat om låten och bildspelet, under hennes föreställning Jag är ingen älskling, som hon hade för några år sedan. Då tog hon hjälp av sin exmake Måns Herngren för ett moment i showen.

Hon tillägnade också just där Sagas sång till sina barn och den tidigare partnern.

– Tänk vad tiden går. Jag vet inte om ni såg att det var Måns, barnens pappa, som hade fått göra bildspelet till just den här låten. Det tyckte jag kändes extra fint. Att det fick vara en familjeangelägenhet, att mamma sjunger och pappa gör foton. Så har vi det i vår familj, sa Lena Philipsson efter låten.

Lena Philipssons relation med Måns Herngren

Det var under 90-talet som Lena Ph var ihop med regissören Måns Herngren. Det var ett av landets hetaste kändispar och bröllopsfesten som ägde rum 1993 bevakades av kvällstidningarna.

Samma år som de bytte ringar föddes deras första gemensamma barn. Det blev en son som fick namnet Noa, 28, och fem år senare kom lillasyster Saga Herngren, 23, till världen.

Vilket liv! sänds på TV4 klockan 20.00 under söndagskvällen, och finns att se på TV4 play.

Annons