Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Lill-Babs okända barnbarn Jennifer – så lever hon

18 jan, 2023 
Aino Oxblod
FotografTT.
Till vänster: Porträttbild på Barbro "Lill-Babs" Svensson. Till höger: Kristin Kaspersen, Monica Svensson och Malin Berghagen.
Barbro Lill-Babs Svenssons okända barnbarn Jennifer, dotter till Monica, hyllas av Malin Berghagen.
Ikonen Barbro ”Lill-Babs” Svensson är tätt förknippad med sina kända döttrar Malin Berghagen och Kristin Kaspersen.
Men artisten har också släktingar utanför rampljuset – nu hyllas hennes dolda barnbarn Jennifer.
”Vilken lycka”, skriver Malin Berghagen på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigtBrand logo
5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigt

Artisten och underhållaren Barbro ”Lill-Babs” Svensson är en av Sveriges mest folkkära och ikoniska kändisar genom tiderna. Men det var inte bara Lill-Babs själv som blev känd – många i hennes familj är också välkända personer. Artisten var gift med forna Allsång på Skansen-programledaren Lasse Berghagen mellan 1965 och 1968, och fick dottern Malin Berghagen. Några år senare fick Lill-Babs dottern Kristin Kaspersen med sin nya make Kjell Kaspersen.

Både Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har blivit välkända i vuxen ålder – som programledare, tv-profiler och skådespelare. De har också varit flitigt omskrivna i tidningarna, inte minst för sina äktenskap med Tommy Nilsson respektive Hans Fahlén. De senaste åren har också Kristin Kaspersens äldsta son Filip Kaspersen Lamprecht blivit en omtyckt profil, som bland annat vunnit Let's dance.

Annons

Lill-Babs okända barnbarn

Men Lill-Babs har också släktingar som valt ett mer tillbakadraget liv, och inte velat bli kända. Hennes äldsta dotter Monica, som Lill-Babs fick när hon bara var 16 år gammal, har aldrig blivit känd själv. Monica har också en dotter, Jennifer Granath, som få känner till – trots Jennifers väldigt kända mormor.

Barbro Svensson med äldsta dottern Monica.
Monica och Barbro Svensson 2005.

Nu väljer Malin Berghagen att hylla sin systerdotter i ett inlägg på Instagram, i samband med att Jennifer fyllde år.

”Den här pärlan fyller också år idag! Vilken lycka för min storasyster Monica att få ett sådant ljuvligt paket en gång i tiden. Verbalt geni!! Bakar som en gudinna! Och tåg och njutningsexpert!! Älskar dig fina systerdotter”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Annons