Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Linda Lindorff om tiden med corona: ”Både lättad och skräckslagen”

11 sep, 2020 
Jasmine Löfgren
Programledaren Linda Lindorff fotograferad inför nya säsongen av Bonde söker fru 2019.
Programledaren Linda Lindorff, aktuell med ännu en säsong av populära tv-programmet Bonde söker fru, drabbades i våras av Covid-19. Nu berättar hon om skräcken. ”Det är svårt att fatta och känslomässigt väldigt omtumlande”, skriver hon på sitt Instagramkonto.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Coronakrisen har varit tuff för många, likaså för tv-profilen Linda Lindorff som under våren fått bekräftat Covid-19. Den populära programledaren berättar om den tuffa perioden efter sjukdomsbeskedet på sin blogg.

”Jag blev både lättad och skräckslagen på samma gång.”

Linda Lindorff drabbad av corona

Tv-profilen upplevde en viss lättnad över att veta att hon haft Covid-19 och därmed fått en viss immunitet, men berättar också om hur rädd hon blev. Hon har oroat sig mycket över coronapandemin och kämpat med många sömnlösa nätter och gråtit över elände och olycka.

”Ångesten och oron har stundtals varit så tung att det känts som att hjärtat skulle slå sig ut ur bröstet”, skriver Linda Lindorff i sin blogg.

Se också: 5 par vi minns från Bonde söker fru

5 par vi minns från Bonde söker fruBrand logo
5 par vi minns från Bonde söker fru

Trots den tuffa våren är Linda Lindorff väldigt tacksam för att allt har gått bra för henne och familjen. Fördelarna med att ha haft corona beskriver Linda som att hon känner sig lugnare i huvudet och har fått en känsla av att hon lärt sig något nytt om sin kropp, vilket har stärkt henne.

Annons
View this post on Instagram

Nu har jag fått det bekräftat - jag har haft Covid19. Det är svårt att fatta och känslomässigt väldigt omtumlande. Jag är både lättad och skräckslagen på samma gång. Lättad över att veta att jag haft det och möjligen därmed har en viss immunitet men också så förskräckt över att veta att det där vidriga viruset varit i min kropp och att det hade kunnat sluta annorlunda. Jag var förkyld, trodde jag, och hade ett par dagar då jag kände mig eländig. Jag upplevde också det, som senare blev omskrivet som ett symptom, nämligen att jag tappade smaken, men då hade ingen ännu skrivit om det så jag tänkte mest att jag kanske var täppt i näsan. En otroligt lurig sjukdom. Förskräcklig på så många vis. Har varit väldigt nojig för allt det här med Corona. Oroat mig igenom sömnlösa nätter, gråtit över allt elände och olycka och knappt lämnat huset sen sportlovet. Ångesten och oron har stundtals varit så tung att det känts som att hjärtat skulle slå sig ut ur bröstet. Oron för barnen, våra föräldrar, de äldre, för ALLA - och så visar det sig att jag själv haft det. Och inte bara jag, utan även Jacob. En absurd känsla. Jag är så tacksam för att det gått bra men vet också att man inte kan ta nåt för givet och aldrig kan vara helt säker så jag kommer fortsätta att vara nojig, fortsätta tvätta sönder mina händer, hålla avstånd och vara försiktig. Det är en hemsk tid vi går igenom nu och det går inte slappna av förrän vi vet att det är helt över. Med omtanke och kärlek kommer vi långt och jag måste passa på att säga att det är underbart att känna att ni som är här har så mycket att ge av just det. Tack för att ni alltid är så vänliga mot varandra och tack för att ni alltid visar kärlek och omtanke. Om vi alla fortsätter med det så kommer det, trots allt elände, ändå att kännas bättre. Kärlek. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #covid19 #corona

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Ny säsong av Bonde söker fru

Trots rådande coronapandemi spelades en ny säsong av succéprogrammet Bonde söker fru in under våren. Den nya säsongen, som Linda Lindorff tidigare har lovordat, har premiär på TV4, TV4 Play och C More den 23 september 2020 kl 20.00.

Men även Bonde söker fru – jorden runt, som sändes för första gången 2019, får en ny säsong till våren 2021. Under programmets gång får vi lära känna singelbönder som lever och arbetar utomlands och som nu letar efter den stora kärleken.

Under sommaren har Linda Lindorff rest runt i bland annat Spanien för att spela in Bonde söker fru – jorden runt och även tillbringat lite semestertid med sin familj. På sin blogg berättar hon att alla i Spanien bär mask över ansiktet och att det finns ett allvar som genomsyrar allt.

“Där blir man verkligen påmind om hur farlig den här sjukdomen kan vara”, skriver hon.

Trots att Linda Lindorff och hennes familj nu tillfrisknat från corona uppmanar hon via bloggen och Instagram sina läsare att fortsätta vara väldigt försiktiga.

”Med omtanke och kärlek kommer vi långt. Tack för att ni alltid är så vänliga mot varandra och tack för att ni alltid visar kärlek och omtanke. Om vi alla fortsätter med det så kommer det, trots allt elände, ändå att kännas bättre.”

Annons