Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Linda Lindorff om Bonde söker fru 2020: ”Ni kommer att häpna”

26 aug, 2020 
Minna Wallén-Widung
Linda Lindorff tillsammans med en ljusbrun ponny, fotograferade framför grön åkermark.
Långköraren Bonde söker fru är tillbaka i tv-rutan i höst. Trots coronapandemin genomfördes inspelningarna under sommaren och enligt programledaren Linda Lindorff är årets säsong något utöver det vanliga.
– Jag kan utlova en magisk säsong med massor av spänning och oväntade händelser, säger hon i ett pressmeddelande.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I år är det dags för den femtonde säsongen av Bonde söker fru i TV4. Även i år är det ett gäng kärlekstörstande bönder som hoppas hitta kärleken i någon av de brevskrivarna som anmält sitt intresse.

Precis som resten av världen och samhället har även inspelningarna av Bonde söker fru påverkats av coronapandemin. Men i ett pressmeddelande skriver TV4 att inspelningarna trots rådande omständigheter ändå kunde genomföras, tack vare ”strikta riktlinjer för ökad säkerhet”.

Se också: 5 par vi minns från Bonde söker fru

5 par vi minns från Bonde söker fruBrand logo
5 par vi minns från Bonde söker fru

Linda Lindorff om Bonde söker fru 2020

Och enligt programledaren Linda Lindorff kan vi vänta oss en härlig säsong full av kärlek och oväntade överraskningar. I slutet av juni publicerade hon en bild på Instagram, där hon berättade att den kommande säsongen är något i hästväg. ”Inspelning idag - alltid lika kul men måste alltså säga att den här säsongen av Bonde söker fru liknar ingen annan. Så överrumplande, dramatisk och fylld av extrema situationer. Ni kommer att häpna - tro mig”, skrev hon då.

I ett annat inlägg skriver hon så här om den kommande säsongen: ”For oss som jobbar med det har det just i ar varit ovanligt många oj, va?! Ar det sant? Vad f-n gor vi nu! Men ocksa lika mycket WOW, skratt och tarar av ren och skar lycka. Har aldrig varit med om nat liknade, sa manga ovantade ogonblick.”

Annons

Då sänds Bonde söker fru 2020

I ett pressmeddelande från TV4 berättar kanalen nu att premiären för Bonde söker fru blir den 23 september klockan 20.00 i TV4, TV4 Play och C More.

– Jag kan utlova en magisk säsong med massor av spänning och oväntade händelser. I tider som dessa tror jag det är extra viktigt med den här typen av program där kärlek och hopp står i fokus, säger Linda Lindorff i pressmeddelandet.

Linda Lindorff sitter på en höbal, fotograferad inför säsongspremiären av Bonde söker fru 2020.

Speeddating och gruppdating

Precis som vanligt får tv-tittarna i år följa bönderna genom speeddating och gruppdating, följt av dating hemma hos bönderna eller på Siggesta gård för de bönder som deltar i webbprogrammet Kärlek åt alla.

– Det känns tryggt att vi lyckades genomföra inspelningarna utan att tumma på säkerheten för vare sig bönderna, brevskrivarna eller produktionen. Vi är stolta över att Bonde söker fru suttit säkert i tittarnas hjärtan i femton år. Den här säsongen är en av de mest överraskande och spännande hittills, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4 i pressmeddelandet.

Annons