Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Lisa Marie Presley begravs på Graceland – de ärver huset

18 jan, 2023 
Lisa Marie Persley porträttbild. Kärleksönskningar på Graceland.

Lisa Marie Presley kommer att begravas på Graceland och hedras med en minnesstund. På den legendariska egendomen ligger också hennes far Elvis och son Benjamin Keough begraven.
Nu står även klart vilka som ärver Graceland.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den 13 januari gick Lisa Marie Presley hastigt bort i hemmet, 54 år gammal, efter att ha drabbats av hjärtstillestånd. Beskedet levererades av Lisa Maries mamma Priscilla Presley, 77, i ett pressmeddelande till nyhetsbyrån AP.

Se också: Lisa Marie Presley har gått bortBrand logo
Se också: Lisa Marie Presley har gått bort

– Det är med tungt hjärta jag måste dela med mig av de förkrossande nyheterna att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss, säger Priscilla Presley enligt AP.

I ett inlägg på Facebook kommenterade sedan Priscilla Presley dotterns bortgång.

”Det här är några av de mörkaste dagarna i min familjs liv. Chocken i att förlora Ben har varit förkrossande. Att försöka sätta ihop bitarna av alla olika anledningar har penetrerat min själ. Varje dag jag vaknar upp så ber jag att det ska bli bättre. Sen tänker jag på min dotter och den smärtan hon går igenom som mamma”, skrev hon.

Annons

De ärver huset

Nu rapporterar Deadline att Lisa Marie Presley kommer att begravas på Graceland bredvid sin son Benjamin Keough och sin far Elvis. Det kommer också att hållas en minnesstund på gräsmattan framför huset morgonen den 22 januari, för att hedra Lisa Marie Presley. Minnesstunden planeras vara öppen för allmänheten.

Sedan Lisa Marie Presleys död har fans och besökare flockats till Graceland för att lämna blommor. Hon ärvde huset när Elvis Presley dog 1977. Enligt People är det Lisa Maries döttrar Riley, 33, Harper och Finley, 14, som ärver Graceland.

Annons