Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Magdalena Graafs känslor över att fira jul utan barnen

20 dec, 2022 
Magdalena Graaf har fem söner, varav en som bor i himlen.
I år kommer hon dock inte fira varken jul eller nyår med någon av barnen.
Nu berättar hon om känslorna kring årets julfirande.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 saker om systrarna Graaf du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste

Magdalena Graaf har hunnit med mycket under karriären; uppfylla artistdrömmar på 90-talet, skriva böcker och agera stjärna i fler än en realityserie.

Förutom det är hon dessutom mamma till sönerna Tristan, Lancelot, Charlie och Louie. Samt sonen Isak som gick bort efter en olycka år 2014.

De äldsta sönerna, Tristan och Lancelot, fick Magdalena med exmaken tillika före detta fotbollsproffset Magnus Hedman. De två yngsta pojkarna, Charlie och Louie, har hon tillsammans med exet Filip Larsson.

Nu öppnar Magdalena upp om känslorna inför en jul utan barnen.

Magdalena Graaf om uppbrottet från fästmannen Louie Marti

De senaste två åren har Magdalena Graaf ingått i ett uppmärksammat förhållande med Tunna blå linjen-skådespelaren Louie Marti. Paret förlovade sig för ett år sedan, men nu i november lät de meddela att de gått skilda vägar.

Annons

”Ni är många som frågar och är nyfikna på min och Louies relationsstatus. Inte orkar svara på en massa frågor då jag/vi behövt landa lite själva. Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta”, skrev Magdalena då i ett inlägg på hennes blogg.

Hon berättade vidare att det varit svårt att få ihop relationen, eftersom de båda jobbar för mycket. Magdalena har sina barn varannan vecka och Louie bor över en timme bort.

”Vi får se vad framtiden har i sitt sköte. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Men just nu så koncentrerar jag mig på mitt hem, hälsa och barnen”, skrev hon.

”Louie är världens bästa! En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar för oss båda.”

Magdalena och Louie gjorde slut för någon månad sedan. Beslutet var odramatiskt och det före detta paret är i dag goda vänner. Ingen av dem har dock stängt dörren för en romans i framtiden.
Magdalena och Louie gjorde slut för någon månad sedan. Beslutet var odramatiskt och det före detta paret är i dag goda vänner. Ingen av dem har dock stängt dörren för en romans i framtiden.

Magdalena Graafs känslor över att fira jul utan barnen

I ett nytt inlägg på Instagram reflekterar Magdalena över känslorna kring årets julfirande, som hon i år kommer att tillbringa i sitt eget sällskap.

Annons

”På torsdag lämnar jag småpojkarna. Jag hade dem förra jul och nyår. I år blir jag helt ensam”, skriv hon och fortsätter:

”Tänkte skita i både jul och nyår. Ockupera soffan och titta på serier. Vad ska du göra? Har du några roliga planer? Eller gör du som jag… spolar fram bandet till 2023.”

Hon låter samtidigt meddela att hon ska fira med barnen, bara inte just den 24 december.

”Ska göra en allternativ julafton med alla barnen på onsdag, sen ska jag checka ut, och inte lyfta ett finger”, avslutar hon.

Att döma av bilden, som hon skriver texten intill, så har hon kanske sällskap av några fyrbenta vänner till julen.

När nöjessajten Hänt träffar Magdalena Graaf och hennes syster Hannah Graaf på Gröna lund, under öppningen av nöjesparkens Winter wonderland, avslöjar systrarna hur årets julfirande blir.

– Jag har inga barn i år, jag har inte det. Så det blir väl jul hemma hos mamma antar jag, berättar Magdalena. Varpå Hannah bekräftar:

– Ja, hemma hos mamma. Kyrkan på morgonen sen jullunch hos mamma.

Foto: Karin Törnblom/TT

Se också: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemligaBrand logo
Se också: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga
Annons