Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Magdalena Graaf till sjukhus efter plötsliga hjärtproblem

19 nov, 2019 
allas.se redaktionen
Magdalena Graaf drabbad av hjärtproblem.
Magdalena Graaf vårdas på Danderyds sjukhus efter att ha drabbats av elektriskt fel i hjärtat. Nu berättar tv-profilen om sitt hastiga insjuknande.
”Det är klart man blir rädd”, säger hon till Nöjesbladet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tv-profilen Magdalena Graaf, 44, är just nu aktuell med sin och systern Hannah Graafs, 41, egna realityserie Systrarna Graaf som sänds på TV3 och Viafree. I denna får tittarna följa med i deras vardag tillsammans med sina barn.

Både Magdalena och Hannah har levt större delen av sina liv i rampljuset. Därför är de inte rädda för att dela med sig av mycket om sig själva i tv-serien.

Akut till sjukhus efter plötslig hjärtklappning

För drygt en vecka sedan började Magdalena Graaf plötsligt må dåligt. För Nöjesbladet berättar tv-profilen att hon kände sig svimfärdig samt drabbades av hjärtklappning.

– Jag har legat och haft 190 i puls och det är ju väldigt högt liksom, säger hon till tidningen.

I lördags åkte hon in till akuten efter att känt det som att hon var nära att tuppa av. Därefter blev hon inlagd på Danderyds sjukhus där hon än idag befinner sig.

Annons

– Jag har legat med EKG och nu i dag har de försökt stilla det med olika mediciner. Nu har jag fått något som gjort att jag inte fått några episoder under hela dagen i dag, men jag har lågt blodtryck så jag får ligga kvar, säger hon.

Magdalena Graaf kan tvingas genomgå en operation

Enligt läkarna har Magdalena Graaf drabbats av elektriskt fel i hjärtat. Tv-profilen vet inte mer om sitt hälsotillstånd i nuläget men det kan bli så att hon måste genomgå en operation.

– Jag vet inte om det kan vara något medfödd eller någonting som triggas, men jag har förstått att det är många som kan ha det här felet.

Magdalena berättar att hon kommer att försöka ta en dag i taget men att hon känner sig omskakad av händelsen.

– Det är klart man blir rädd när man har så hög puls och det håller i sig så länge, men de är så duktiga och fina här så det är ingen fara.

Av Jonna Axelsson/Hänt.se

Foto: Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons