Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Magdalena Graafs oro för 6-årige sonen

30 aug, 2019 
Redaktionen
Magdalena Graaf ser allvarlig ut
Oron blir bara värre för varje år som går. Magdalena Graaf är livrädd att något hemskt ska hända hennes näst yngste son Charlie.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tv-profilen Magdalena Graaf, 43, har barnen Lancelot, 18, Tristan, 14, Charlie, 6, och Louie, 2. Pappa till de två äldsta sönerna är ex-maken och före detta landslagsmålvakten Magnus Hedman, 45, och de två yngsta har hon tillsammans med sin nuvarande man Filip Larsson, 44.

Iett nytt inlägg på sin blogg skriver Magdalena nu att något stort har hänt i nästa yngste sonen Charlies liv:

”En stor dag igår. Lite av en milstolpe. Kan låta så fjantigt. Men igår blev Charlie stor på riktigt. Det var första gången han ’spontan gick hem till en kompis’ efter skolan. Promenerade dit och hem.”

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Magdalena fortsätter med att berätta:

”Annars har jag ALLTID planerat med föräldrarna innan. Man ska ringa, boka ’lek dag’ ja ni fattar ’ek mellan 16, sen hämtar ni honom här kl 19 bla bla flera dagar i förväg…’”

Annons

Oron för sonen Charlie växer för varje år

Magdalena Graaf minns tillbaka att det var enklare och tryggare när hon själv var liten. Då kunde hon bara springa över spontant till vänner och knacka på deras dörrar både dag- och kvällstid, men konstaterar också att det var en viss skillnad eftersom hon bodde ute på landet och inte i en förort till en storstad som nu. Hon förklarar:

”Idag, eller kanske där vi bor, har det aldrig riktigt varit så. Men nu äntligen hände det. Min lilla pojk är stor. Vi cyklade till skolan idag. Nån dag vill han testa på att cykla själv. Både dit och hem.”

Samtidigt är det väldigt dubbla känslor för Magdalena Graaf som inte kan låta bli att bli orolig att något ska hända med Charlie. Hon berättar att hon blir mer orolig för varje år, något som säkert många andra föräldrar känner igen sig i, men som så klart är smått psykiskt påfrestande:

”Jäklar vad man blir varm i hjärtat. Samtidigt som man är livrädd för att något ska hända. Cykla av vägen, bli påkörd, bortrövad. Jaaa ni vet. Den ständiga oron. En oro som bara blir värre, år för år.”

Av Ola Brising/Hänt.se

Foto: Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons