Malin Berghagen och Tommy Nilssons son Isak – så ser han ut

Malin Berghagen och Tommy Nilsson har två barn tillsammans.

Malin Berghagen och Tommy Nilsson år 2005.

Foto: Erika Stenlund/TT

Malin Berghagen har två barn tillsammans med Tommy Nilsson.
Dottern Linn får följarna ofta se bilder på – men sonen Isak är mer av en doldis.
Nu har Malin lagt upp en bild på honom – och han har verkligen vuxit upp!

Malin Berghagen, 54, är känd för flertal saker och har arbetat med både skådespeleri och tv-program. Idag lägger hon mer fokus på träning och välmående och är yogainstruktör.

Utöver detta är hon dotter till två av Sveriges mest folkkära artister. Mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som gick bort i april 2018, och så har hon pappa Lasse Berghagen. Artisterna möttes på 1960-talet och blev kära och under våren 1966 föddes Malin.

Se också: 7 kändisbarn som har vuxit upp

7 kändisbarn som har vuxit upp
2:03

Efter reklamen: 7 kändisbarn som har vuxit upp

(2:03)

Slå på ljud

Malin Berghagens hälsokamp – drabbades av aggressiv tumör

Malin Berghagen driver en stor blogg där hon skriver om livets alla delar. Nyligen delade hon med sig av att drabbats av en tumör som hon beskriver som en ”aggressiv sådan”.

Det var i samband med att Malin opererades för blindtarmen i november 2020 som läkarna hittade tumören.

Malin Berghagen öppnar upp om aggressiva tumören – efter operationen

Enligt Malin så var det bara tur och en ren slump att läkarna hittade tumören.

”Men det finns också något annat. Det bara familjen och närmaste vetat är att när jag akut opererades för blindtarmen i november 2020 hittade de en liten tumör längst ut på den. En väldigt liten men aggressiv sådan. De fick bort allt men jag blev två saker: väldigt rädd och extremt tacksam! Det var nämligen så att innan de opererade mig sa dom att jag kunde välja penicillin eller ta bort den för även om den var rejält inflammerad kunde det eventuellt botas med penicillin. Dom rekommenderade mig dock att ta bort den.”

”För tydligen berodde inte inflammationen i blindtarmen på tumören. Jag hade ren tur att dom hittade den som läkaren sa. Ödet, slumpen eller vad vi nu ska kalla det.”

Malin Berghagens starka hyllning till Isak – visar upp sonen inför alla

Malin Berghagen har barn sedan tidigare relationer, hela fyra stycken. Några ser vi i offentligheten medan andra håller sig lite mer i bakgrunden. Barnen heter Christopher Taylor, Love Taylor, Isak Nilsson och Linn Nilsson.

Hetaste kändisparen för 20 år sedan

Malin Berghagen var nämligen mellan 1993 och 2007 gift med artisten Tommy Nilsson. De fick två barn ihop. Isak Nilsson född 2002 och Linn Nilsson född 1993.

Nu visar Malin upp sonen Isak för följarna – då han fyller 19 år. Och det märks verkligen att han vuxit upp!

”Grattis på 19 årsdagen min älskade kloka ständigt omtänksamma begåvade Isak Elton Tommy Berghagen Nilsson. Du är bland de godaste respektfullaste personer jag känner. Jag älskar dig så mycket”, skriver Malin på Instagram.

I kommentarsfältet jublar följarna över att få se en bild på Isak.

”Men herregud är han redan 19! Grattis”, skriver en person.