Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Malin Berghagens blixtfärd till akuten – tvingades till operation

12 nov, 2020 
Simon NILSSON LARSSON
Malin Berghagen på sjukhuset.
Kvällen började med en middag i mörkret och slutade med en operation på Södersjukhuset. Malin Berghagen berättar nu på sin blogg om den obehagliga händelsen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Mångsysslaren Malin Berghagen berättar nu att hon nyligen akut tvingades opereras efter att ha fått smärtor i magen.

Men helgen började i alla fall trevligt. Hon skriver på sin blogg om att hon och pojkvännen Martin Charlton var på en trevlig och spännande dejt.

Se också: Allt om Malin Berghagen

Allt om Malin BerghagenBrand logo
Allt om Malin Berghagen

”En upplevelse som jag längtat efter att få göra. Nämligen Dinner in the dark. Som är en middag i ett kolsvart rum och med blind personal som tog hand om oss. Vi såg absolut inte vad vi åt och drack och fick använda alla våra andra sinnen helt och fullt. Det var väldigt roligt och utmanande. Men också en stor portion ödmjukhet inför livet och deras handikapp. Jag var väldigt berörd”, skriver hon.

Malin Berghagen opererades akut

Redan innan restaurangbesöket hade Malin Berghagen börjat känns en smärta i magen, en molande värk som hon själv beskriver det. Smärtan blir värre ju längre kvällen gick och till sist kände hon sig tvungen att uppsöka vård.

Annons

”När vi väl kom tillbaka hem så hade jag så ont att vi beslutade att åka in till akuten på SÖS. Ett dygn senare är jag nu en blindtarm fattigare men åter igen i en känsla av ödmjukhet. Personalen på sjukhuset har varit HELT magisk och så proffsiga och tålmodiga. Jag är i sådan full respekt!”, skriver hon.

Det verkar alltså som att det hela slutade bra. Blogginlägget avslutar hon så här:

”Tack alla som de senaste 48 timmarna har gjort mig ännu mer ödmjuk och full av beundran. Tack alla för en fin upplevelse av livet och en påminnelse om dess sårbarhet. Från blinda till blindtarm”.

Annons