Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara Zelmerlöw inför alla

03 maj, 2021 
Lovisa Ström
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw blev ett par 2016 och gifte sig 2019.
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw har varit gifta i två år och är ofta öppna med sin kärlek på sociala medier.
Nu skriver Måns några riktigt starka ord till sin hustru som får följarna att reagera.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Snart två år har gått sedan den folkkära artisten Måns Zelmerlöw gifte sig med sin stora kärlek Ciara Janson Zelmerlöw. De hade då varit ett par i flera år och sommaren 2019 blev de tillslut äkta makar på samma ö i Kroatien som de förlovade sig på tidigare.

Idag är de lyckligt gifta och visar ofta upp sin kärlek på sina sociala medier. Och den här veckan blev inget undantag. Nu riktar Måns några väl valda ord till sin kära hustru inför sina dryga 400 000 tusen följare.

Se också: Måns och Ciara om missfallen i Tillsammans med Strömstedts

Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallenBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

Så träffades Måns och Ciara

När Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt besöker parets sommarhus i Båstad i tv-programmet Tillsammans med Strömstedts så passar Jenny på att fråga hur det egentligen gick till när Måns och Ciara träffades, och det visade sig att det inte riktigt var kärlek vid första ögonkastet.

Annons

Ciara och Måns träffades nämligen på en gemensam väns bröllop, och medan Måns fick upp ögonen för sin kärlek väldigt snabbt tog det betydligt längre tid för Ciara att få ett intresse för honom.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, för du var så snygg och hade saker och ting på plats. Så det var definitivt en komplimang, säger Ciara i programmet.

Men Måns gav inte upp och idag ser de tillbaka på första träffen med ett leende.

Måns löfte till Ciara inför alla

Häromdagen fyllde Ciara år och dagen till ära bestämde sig därför sångaren för att hylla sin älskling lite extra. Under en bild på när de står och håller om varandra skriver han:

Annons

”Grattis på födelsedagen min fru! Du är den konstigaste personen jag vet och jag älskar dig så mycket. Nu ska jag logga ut från Instagram för att berätta det här för dig i verkligheten.”

Och i kommentarsfältet haglade det snabbt in gratulationer och hyllningar från flertal följare, familjemedlemmar och vänner.

”Ni är så fina tillsammans! Grattis till din underbara hustru!”, skriver bland annat e person.

”Grattis din vackra tjej. Hoppas alla dina drömmar går i uppfyllelse!”, skriver en annan.

Under bilden kan man även se fina kommentarer och hälsningar från Måns kända kollegor som Pernilla Wahlgren, Shima Niavarani och Per Andersson.

Annons