Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Maria Montazamis ord efter det tragiska dödsfallet

02 mar, 2020 
Marcus Alm
Maria Montazami berättar om chocken efter Elena Belles makes död.
Foto: Naina Helén Jåma / TT
Hollywoodfrun Elena Belles make kollapsade plötsligt i helgen under en promenad med parets hund. Det plötsliga dödsfallet skapade chock och sorg bland medlemmarna i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död

Den kända musikproducenten Michael Theanne har avlidit, bara 45 år gammal. Det rapporterade den amerikanska sajten Billboard natten till måndagen. Enligt sajten ska Theanne, som var manager för bland annat DJ:n Steve Aoki, har kollapsat när han var ute och rastade parets hund i närheten av deras hem i Los Angeles.

Svenska hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död

Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne dödBrand logo
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död

– Michaels otroligt varma, kärleksfulla och generösa ande påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer att vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vi att få bearbeta den här fruktansvärda och plötsliga förlusten privat, skriver Michael Theannes familj i ett uttalande.

På sin Instagram-sida skriver Elena Belle om chocken och sorgen efter makens död.

”Michael min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna kunde önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma personen jag någonsin mött. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer sakna sig. Mitt hjärta blöder och jag kan inte tro att det är sant. Men en sak jag kan lova dig är att jag kommer låta Luna veta vilken fantastisk människa du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för alltid tacksam för tiden vi hade tillsammans och kommer alltid att se tillbaka på våra minnen med glädje. Vi möts på andra sidan någon dag min älskling. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och hela min själ. Vila i frid min ängel Michael.”

Hollywoodfrun Elena Belle i en soffa.
Elena Belle berättar om makens plötsliga död. Foto: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Michael Theanne dödsorsak

Det är ännu oklart varför Michael Theanne kollapsade och kroppen kommer nu att obduceras för att fastställa dödsorsaken.

Annons

Elena Belle och Michael Theanne träffades 2015 på Ibiza och året därefter gifte de sig på Bora Bora i Franska Polynesien. Nio månader efter bröllopet fick paret sin gemensamma dotter Luna Belle.

Visste du detta om Elena Belle?

Videon kunde inte hittas

Michael Theanne var manager för Dj:n Steve Aoki

Elena Belles make var manager för flera framgångsrika musikakter, men ingen mer lyckad än Steve Aoki. Dj:n var en av de första musikerna Michael Theanne arbetade med när han 2008 slutade på sitt jobb och startade sitt bolag Seminal music.

På sin Instagram, där Steve Aoki har över åtta miljoner följare, berättar han om sorgen och oförståelsen efter att ha förlorat inte bara en manager utan även en vän.

Steve Aokis meddelande till Michael Theanne

På sin Instagram skriver stjärnan: ”Michael jag saknar dig så mycket. Jag kan inte förstå att du är borta. Jag kan inte kommer över att du inte är här för att få mig att skratta. Du är min bästa vän. Du är min partner i allt. I början var du min manager bara för att du var min vän, när ingen annan brydde sig om. Vi var två vänner som försökte räkna ut allt och vi gjorde det Michael. Vi gjorde det tillsammans! Vi uppnådde våra drömmar och mål! Jag kan inte föreställa mig arbetande med någon annan än dig tills dagen jag dör. Vi hade så många planer för framtiden tillsammans. Jag är skyldig dig mitt liv, mitt hjärta och min själ. Jag är helt förstörd. Jag älskar dig så mycket. Jag älskar dig min bror. Jag älskar dig och saknar dig så mycket. Jag kan inte säga adjö. Jag älskar dig så mycket och saknar dig mer än någon kan förstå. Det finns ingen som dig, ingen som ens kommer i närheten. Du är min bror i livet och efter. Vila i frid och kärlek min bror, min bästa vän, min partner, mitt hjärta. Jag ska vaka över min guddotter Luna resten av mitt liv.”

Annons

Maria Montazami om Elena Belles makes död

På sin populära blogg berättar hollywoodfrun Maria Montazami om dödsfallet, chocken och sorgen.

”Hon förlorade sin man Michael igår söndag eftermiddag. Michael var ute på hajk med familjens hundar när han kollapsade. Hans liv gick inte att rädda. Jag är så ledsen och kan inte fatta att detta är sant. Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna.”

I bloggen berättar Maria Montazami också om hur hon reagerat med att krama sin egen make Kamran lite extra. Hon uppmanar också sina följare att ha hollywoodfrun och hennes dotter i tankarna under dagen.

”Kram till er alla och ha Elena Belle i era tankar som har precis förlorat sitt livs största kärlek och pappan till hennes dotter Luna.”

Annons