Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Marianne Mörck om att gå ner i vikt: Får leka död

10 apr, 2018 
AvHelena Sjögren
Efter att ha sett sig själv i Stjärnorna på slottet bestämde sig skådespelaren Marianne Mörck att ta tag i sin vikt. Nu har hon tappat 15 kilo. "Då vägde jag 117 kilo, jag såg ut som en mördarko", säger hon till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Marianne Mörck har precis gjort succé i den andra säsongen av SVT-serien Bonusfamiljen och är aktuell i Sjölyckan i TV4. I julas var hon dessutom en av deltagarna i Stjärnorna på slottet tillsammans med artisten Peter Jöback, skådespelerskan Regina Lund, sångerskan Ann-Louise Hanson och imitatören Bosse Parnevik.

Men när hon tittade på programmet hajade hon till.

– Jag såg mig själv i Peter Jöbacks avsnitt när vi skulle åka linbana och alla var så glada. När jag satte mig för att se, så var jag filmad bakifrån i en liten rosa halvklänning. Rumpan var som en pumpa och då tänkte jag: ”Jag måste gå ner i vikt”. Då vägde jag 117 kilo, jag såg ut som en mördarko, säger hon till Expressen.

Se också: 6 saker du kanske inte visste om Marianne Mörck

6 saker du kanske inte visste om Marianne MörckBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Marianne Mörck

Marianne Mörck har gått ner 15 kilo

Sedan mitten av januari har Marianne Mörck gått ner 15 kilo.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Jag har kört påsar från Apoteket och då får man bara leka att man är död och så tar man de här påsarna och så blir det fest. Är det riktig fest så tar man ett sugrör, då kan man leka att det är trerätters.

Annons

För Aftonbladet berättar hon också att påsken blev ett litet avsteg från hennes diet. Under påsklunchen med familjen blev det sill, hovmästarsås, ostkaka och allt annat som hör påsken till.

– Jag mådde så dåligt efter att ha ätit det där. Jag fick vara uppe och gå till halv sex på morgonen i huset. Jag kände mig sjuk i två dagar, men jag ångrar mig inte. Jag förstår känslan. Och jag lärde mig något.

Peter Jöback, Regina Lund, Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck i Stjärnorna på slottet 2017
Stjärnorna på slottet 2017: Peter Jöback, Regina Lund, Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson och Marianne Mörck. Foto: IBL Bildbyrå

Samtidigt är Marianne Mörck noga med att påpeka att hon inte har något viktmål i sikte.

– Jag vill bara se till att jag mår bra. Jag blir 70 år nästa år – det är inte klokt! Men det känns inte så. Jag är 23, det har jag varit i många år, säger hon till Expressen.

Läs också:

Marianne Mörck om adoptionen: ”Jag tvingades bo på barnhem”

Marianne Mörck sörjer Lill-Babs : ”Jag älskar henne”

Marianne Mörck: ”Gick till kungen i baddräktsöverdrag”

Annons