Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Marie Mandelmanns stilresa under åren i tv-rutan

18 maj, 2022 
Elin Jonsson
marie mandelmanns stilresa
Under fem år har lantbrukaren Marie Mandelmann dykt upp i rutan.
Nu senast i succéprogrammet Let's dance där vi fått följa hennes resa till att bli en riktigt glittrig och glamorös tös.
Se resan i bilder här!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Inför sin medverkan i TV4-programmet Let's dance lämnade Marie Mandelmann, 58, gården Djupadal och maken Gustav Mandelmann, 56, i Skåne för att skaka sina lurviga tillsammans med danspartnern Jonathan Näslund, 35. Dock snubblade hon under helgen på mållinjen och hamnade efter semifinalen på en tredje plats. Men Marie Mandelmann var glad ändå.

Se också: Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssagaBrand logo
Se också: Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

– Det har varit en av de roligaste utmaningarna jag gett mig in i, förklarade hon i programmet i samband med utslagningen.

– Jag har dröm hela livet om att få dansa, tänk att det skulle ta 58 år. Jag är så lycklig att jag har fått göra den här resan, fortsatte Marie Mandelmann.

Annons

Marie Mandelmanns hemliga dröm

Medan många deltagare i dansprogrammet menar att det är extremt påfrestande att vara med, tycker Marie Mandelmann snarare att det var skönt med ett litet uppehåll från det hårda jobbet på gården.

– Alltså, det här är så annorlunda verkligen. Har inte alla en hemlig dröm om att vilja lära sig dansa? Sen har jag ju sagt att ”nej, jag vill inte delta i tävlingar och sådär”.

– Sen började jag liksom tänka efter att det här behöver jag ju inte tänka som en tävling. Snarare att jag får världens lyxliv. En egen dansare och jag får dansa hela dagarna. Och jag får semester!, har hon tidigare sagt i Nyhetsmorgon om sin medverkan i Let's dance.

Marie Mandelmanns stilresa

Förutom att Marie Mandelmann utvecklats på dansbanan har många förvånats över hennes stilresa i programmet. Utöver aningen mer glittriga kläder än vad vi är vana att se henne i i succéprogrammet Mandelmanns gård så förvånades tittarna även över att få se henne i utsläppt hår.

Annons

2013 inför Mandelmanns gård

Tomatglädje!

2019 visar hon upp sin klassiska fläta

Lantbrukaren och tv-profilen Marie Mandelmann fotograferad på gården i Rörum inför 55-årsdagen.

2021 i växthuset med sin kära Gustav

Gustav och Marie Mandelmann fotograferade i orangeriet på gården Djupadal i Rörum i Skåne inför den kommande säsongen av TV-serien Mandelmanns gård.

Marie Mandelmanns resa i årets Let's dance

I början av programmet va flätan på plats.

Guld och utsläppt hår

Jonathan Näslund och Marie är läckra som få.

Gustavs lycka över hustrun

Annons

Barfotaflickan Marie Mandelmann

Vackra Marie i vitt.

Pippilotter och grönt

Vilken klänning!

Rött är sött

Marie Mandelmann strålar i rött under semifinalen.

Foto: TT/Instagram

Annons