Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Marie och Gustav Mandelmanns nya familjemedlem efter Siris bortgång

15 dec, 2020 
Saga Pettersson
Gustav och Marie Mandelmann som precis
I höstas möttes vi av beskedet om att familjen Mandelmanns hund Siri gått bort. Men nu har det flyttat in en ny liten krabat på gården.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Under hösten gick familjen Mandelmanns hund Siri bort, gårdshunden som vi fått se i familjens tv-program Mandelmanns gård på TV4.

”Vår älskade Siri. Hon har varit med oss i 15 år. Det är med stor sorg som vår älskade Siri har somnat in idag. Älskad och saknad. 2005-2020”, skrev Marie i ett inlägg på Instagram där hon berättade om familjens sorg. Bland kommentarerna stöttades de av många ledsna tittare.

5 Saker du inte visste om Gustav MandelmannBrand logo
5 Saker du inte visste om Gustav Mandelmann

Nya familjetillskottet är gårdshunden Semla

Under gårdagen meddelande TV4, till allas stora glädje, att det blir en ny säsong av populära Mandelmanns gård. Den 12 januari får vi äntligen följa familjen ute på Österlensgården Djupadal, då väntar midsommarfirande, skördefest och spännande matlagning.

Eftersom den nya säsongen är inspelad under sommaren kommer vi att få se Siris sista tid i livet. Men något vi också får se är att en ny liten krabat flyttat hem till gården. Gårdshundsvalpen Semla är nu en del av familjen!

”Mandelmanns gård är inspelat under förra året, så Siri är fortfarande med i den nya säsongen. Men även gårdshundsvalpen Semla gör entré redan i första avsnittet! Hon är ett riktigt energiknippe och ett busfrö”, berättar Paulina Larsson Bånge, pressansvarig på TV4.

Bilderna på lilla Semla

På Instagram har dotter Disa Mandelmann delat flera bilder av lilla Semla, och hon är så gullig!

Men för den som inte orkar vänta så länge så får vi ta del av Gustav och Marie Mandelmann på självaste julafton i TV4, i Mandelmanns jul.

Annons