Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Mariette Hansson hyllas för bilden med hustrun Isabelle

13 maj, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Mariette Hansson
Mariette och Isabelle Hansson firar ett halvår som gifta, något som artisten uppmärksammar på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Mariette och Isabelle Hansson har varit gifta i ett halvår nu, efter den hemliga vigseln.

”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden”, berättade paret på Instagram i november förra året, och tillade:

Se också: Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
Se också: Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära och kära i många år framöver”.

Fina bilden på paret

För att uppmärksamma ett halvår tillsammans med Isabelle har Mariette delat en bild som ser ut att vara tagen vid vigseln.

Annons

”Vill vara varandras största dröm nu och för alltid”, skriver hon till den.

Och det gillas skarpt av följarna.

”Så himla fina”, skriver en person.

”Vilket fint foto!”, skriver en annan, medan artistkollegan John Lundvik skojar till det:

”Get à Room”, skriver han.

Därför visar Mariette sällan upp hustrun

Mariette uppdaterar gärna sin följare om livet, både vad gäller karriären och föräldraskapet. Men på sistone har hon valt att inte lägga ut så många bilder på frugan, något som hennes följare undrat över.

“Många som frågar varför jag inte ‘lyfter fram’ min fru mer på mitt konto... Bell ogillar verkligen att vara i centrum och trivs bäst ‘bakom kulisserna’ och det respekterar jag”, förklarade hon på Instagram då.

Annons

Paret förlovade sig förra hösten och artisten berättade då om det storslagna frieriet som Isabelle hade planerat. Det innehöll både skattjakt, en bilfärd till en hemligt och speciell plats och fest med nära och kära.

“Jag tog av mig ögonbindeln som jag fått och inser att jag står på exakt samma herrgård där jag och Bell utbytte blickar för första gången för 6,5 år sedan. Livrädd men förväntansfull öppnar jag den tunga gamla dörren in till ladan. Där sitter hon. Vacker som en dröm. Omringad av tända ljus och iklädd sin stiliga dubbelknäppta kostym. Det ligger en röd dagens lapp bredvid henne. Den jag inte hade fått på morgonen. Jag öppnar den med skakiga händer. ‘Får jag bli din fru?’”, berättade hon.

Och så blev det! Paret har också sonen Dante tillsammans, och lever tillsammans med Isabelles dotter från ett tidigare förhållande.

Annons