Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Mark Levengoods första ord efter separationen från Jonas Gardell

03 apr, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Sedan uppbrottet från Jonas Gardell har Mark Levengood valt att inte svara på några frågor om det.
Nu öppnar han upp, och berättar hur de tar sig igenom den jobbiga tiden.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Bafta-galan 2023 - se bilderna från röda mattanBrand logo
Bafta-galan 2023 - se bilderna från röda mattan

I början av året berättar Mark Levengood och Jonas Gardell att de separerar efter att ha varit tillsammans i 37 år. Sedan dess har exparet hållit sig undan från att kommentera det hela närmare, men nyligen gick Gardell ut i en intervju med Nyhetsmorgon och pratade om beslutet.

– Så vi har ju sagt att vi har separerat men att vi ska inte skilja oss. Och jag tror vi har bestämt att vi hör ihop alldeles oavsett. För vi var ju bara barn när vi blev ihop. Vi har nycklar till varandras liv, till varandras rum, vi har barnen ihop, allt möjligt. Så vi har nog bestämt att vi ska fortsätta vara gifta, men nu ska vi fundera ut vad vi menar att vårt äktenskap är i dag. Och det ska ni faktiskt enbart skita i, säger Jonas Gardell till TV4.

Annons

Mark Levengoods chock över reaktionerna

Och nu är det Mark Levengoods tur att berätta om uppbrottet. Det är när han gästar Malou möter som han bland annat avslöjar att han blev förvånad över hur ledsna folk blev av uppbrottet, och att det blev skriverier om det även i Sveriges grannländer.

– Det blev ett sådant enormt engagemang. Vi har separerat, men vi ska inte skilja oss. Vi går i terapi. Det borde vi gjort för länge sen, säger Mark Levengood i programmet.

Mark Levengood om ryktet efter uppbrottet

37 år är en lång tid, och Mark Levengood gör klart att mycket hinner förändras över

– Det är så mycket med ett liv. Man utvecklas, man förändras, man får barn, barnen växer, barnen flyttar. Allt det där gör att man måste väldigt dynamiskt förhålla sig till varandra, roller utvecklas och behov förändras. Där tror jag att ett äktenskap kan utsättas för ganska mycket prövningar, säger han.

Annons

Det är inte bara folks bestörtning över uppbrottet som har överraskat Mark Levengood. Han har också nåtts av rykten om varför förhållandet tog slut.

– Det senaste jag hörde var att jag var ihop med en jätteung kille i skönhetsindustrin och att det var därför Jonas sparkade ut mig. Jag blir lite lättad av de ryktena för då har de ingen koll alls, säger han i Malou möter.

Malou möter visas klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Foto: TT

Annons