Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Pernilla Wahlgrens kärlekslycka: Så hittade jag rätt – efter alla år

31 mar, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Efter flera år som singel föll bitarna på plats och Masked singer-aktuella Pernilla Wahlgren fann kärleken i Christian Bauer.
Nu säger hon att allt känns rätt, och att hon hittat den person hon vill leva med resten av livet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

Under fredagskvällen är det dags för den tredje säsongen av TV4:s Masked singer. I programmet klär ett gäng kändisar ut sig i olika dräkter och framför låtar.

En jury, bestående av Måns Zelmerlöw, Nour El Refai, Felix Herngren och Pernilla Wahlgren, har som uppdrag att gissa sig till vem som döljer sig bakom vilken mask. Till sin hjälp får de ledtrådar.

Årets masker är Skrothögen, Superhjälten, Fågelskrämman, T-Rex & Forskaren, Maneten, Magiska boken, Vikingen, Mullvaden, Karamellen, Kungen, Popcornet och Fjärilsfen.

Annons

“Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu”

Pernilla Wahlgren är den jurymedlem som haft rätt på flest kändisar, men det är inte bara i den rollen som det går bra för henne.

Runt nyår förlovade hon sig med Christian Bauer, som hon nu har varit tillsammans med i två år.

Precis när de börjat träffas skrev Pernilla Wahlgren ett känslosvallande inlägg på Instagram där hon berättade hur lycklig hon var över att hitta kärleken igen, efter flera år som singel.

“Man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det”, skriver hon i inlägget.

“Jag hoppas att jag har hittat kärleken i mitt liv”

Och i Framgångspodden berättade senare också hon hur de träffades.

Annons

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, säger hon.

För Aftonbladet berättar artisten och tv-profilen nu att hon tror att Christian Bauer är den rätte.

– Jag hoppas att jag har hittat kärleken i mitt liv som ska vara för resten av livet. Det känns verkligen så. Det är så harmoniskt och lugnt och enkelt och glatt. Det är väldigt fantastiskt. Det känns som att man har hittat sin partner och bästa vän i en person.

Foto: TT

Annons