Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Melinda Jacobs avslöjar storslagna detaljerna om bröllopet med E-type

14 apr, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Martin “E-type” Eriksson och Melinda Jacobs
I vintras förlovade sig Martin “E-type” Eriksson och Melinda Jacobs.
Nu berättar hon att de spikat ett datum för bröllopet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

Det var i november som Melinda Jacobs och Martin “E-type” Eriksson berättade att de förlovat sig.

“En kväll i överraskningens tecken. Med närvarande själar av vänner och familj gick han ner på knä. Med skakiga ben svarade jag ett självklart JA”, skrev hon på Instagram då.

I det senaste avsnittet av podcasten Familjärt, som Melinda Jacobs har tillsammans med vännerna John och Johan Valencia, berättar hon om ett rykte som cirkulerat och som gjort gällande att paret gjort slut.

Annons

Storslagna planerna för bröllopet

Men så är det inte, tvärtom faktiskt.

– Med tanke på att det står att vi ska separera så kan jag nu berätta att vi faktiskt ska gifta oss, säger Melinda Jacobs i podcasten och avslöjar när det är tänk att ske.

– Nu blir det bröllop, i höst. I september faktiskt, säger hon.

Bröllopet kommer inte att bli en liten historia. Det kommer att äga rum i parets hemort Vadstena, och festen kommer att hållas på Vadstena slott. De har bjudit in runt 200 gäster.

– Det är jättesvårt när man sitter med listan över vilka man ska bjuda och inte bjuda. Och Martin har resonerat så att vi heller bjuder för många än för få, säger hon.

Melinda Jacobs berättar också att barnen så klart kommer att vara med under den stora dagen. De lite äldre barnen kommer att vara med på festen också, ett tag i alla fall.

– Jag tänker ju att vi gifter oss allihopa, så det är jätteviktigt.

“Det är en stor grej och en stor dag”

Och det är en förväntansfull Melinda Jacobs som nu längtar efter bröllopet. Men än så länge har inga nerver gjort sig påminda.

Annons

– Det är pirrigt för att det är en stor grej och en stor dag. Precis när man ska skrida fram där kan man nog bli lite nervös, med så många människor, säger hon i podcasten.

Paret blev i slutet av januari blev föräldrar till dottern Izadora. Det är Melindas sjunde barn – och Martin “E-type” Erikssons första.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, säger Jacobs i en intervju med Motherhood.

6 kändispar som fått barn i hemlighetBrand logo
6 kändispar som fått barn i hemlighet

Foto: TT

Annons