Modellen miste överläppen efter hundattack – lärt sig älska sig själv

Tjej som mist överläppen efter att en pitbull attackerade henne

Foto: @brookhoury/Instagram /Shutterstock/TT

Modellen och influencern Brooklinn Khoury, 22, attackerades förra året svårt av en hund. Det har gett henne en ny syn på livet och vad skönhet egentligen innebär.
– Jag har lärt mig att verkligen älska mig själv från insidan och ut, skriver hon på sin Instagram.

Det var när Brooklinn Khoury, 22, skulle vara hundvakt åt en släktings hund som livet förändrades bara inom loppet av några sekunder. Hunden gick till attack och bet sig fast i hennes näsa och överläpp.

För tidningen People beskriver modellen och influensern att det kändes som en evighet innan hunden släppte taget. Hon togs i ilfart till sjukhuset men överläppen gick inte att rädda.

Se också: Emma fick revansch på catwalken

3:29

Efter reklamen: Emma fick revansch på catwalken i New York

(3:29)

Försöker hela tiden se positivt på livet

Som modell och influenser har mycket fokus i hennes liv legat på det yttre och det har tagit lång tid att förstå att hon aldrig kommer att se ut som hon gjorde innan attacken i november förra året. Men Brooklin Khoury har hela tiden försökt att se positivt på livet.

– Det var läskigt att se mitt ansikte för första gången efter operationen. Men jag behövde lära mig att älska den nya versionen av mig själv. Jag vill att folk ska veta att de inte är ensamma om de går igenom någonting liknande, säger hon till People.

Hunden Picasso övergavs på julafton – blev adopterad

Har lärt sig att älska sig själv till fullo

Det har Brooklinn Khoury också kommit till att lära sig göra. Bara en vecka efter händelsen skrev hon i ett inlägg på sin Instagram redan då att hon försöker att vara positiv. Men samtidigt kunde hon inte låta bli att vara rädd för framtiden och om hon någon gång kommer att kunna le igen eller äta normalt.

Men det visade sig att hon skulle kunna de här sakerna igen och att hon med tiden också fått en större kärlek till sig själv.

– Den här attacken har lärt mig att verkligen älska mig själv från insidan och ut, oavsett vad andra säger. Det har lärt mig att samhället har höga krav på skönhet, men att alla i verkligheten är vackra precis som de är, skriver Brooklinn Khoury i ett inlägg och fortsätter:

– Det har lärt mig att ha tålamod med andras reaktioner gentemot min historia. Det har lärt mig att älska, även när jag inte fått kärlek av andra. Det har visat mig hur skört livet är. Jag kommer aldrig att ta det för givet.

Fick nyligen en rekonstruerad överläpp

Nyligen genomgick Brooklinn Khoury en operation som syftar till att återställa överläppen. Men nu har det blivit en så stor vana utan att modellen inte känner sig bekväm på grund av det i stället.

– Ibland när jag ser mig själv i spegeln blir jag fullständigt chockad när det går upp för mig vad jag ser. Men de flesta dagar blir jag påmind om att detta bara är tillfälligt och en del av min resa mot slutresultatet, skriver hon i ett inlägg.

Brooklinn Khoury har hela tiden varit öppen med sin resa i sina sociala kanaler, där vi får ta del av både upp och nedgångar.

Källa: @brookhoury/Instagram, People, KK.no

Foto: @brookhoury/Instagram & TT

Se också: Moa drömmer om kändislivet

1:18

Efter reklamen: Moa, 23, drömmer om kändislivet: "Vill sprida kärlek"

(1:18)