Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Nour El Refais kärlekslycka med Henrik Schyffert

07 jan, 2020 
Jonna Axelsson
Porträtt av Nour El Refai som berättar om kärleken till sonen och Henrik Schyffert.
Nour El Refai och Henrik Schyffert blev föräldrar till sonen Sami i höstas. Nu väljer komikern att hylla sin pojkvän i ett inlägg på Instagram.
”Det bästa jag gjort”, skriver hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var i oktober som Nour El Refai, 33, och Henrik Schyfferts, 51, första gemensamma barn föddes. I ett inlägg på Instagram delade Nour med sig av den glädjande nyheten.

”Samiär här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev hon.

Henrik har sönerna Janne Schyffert, 20, och Ove Schyffert, 17, sedan en tidigare relation och det råder ingen tvekan om att han trivs med att återuppleva småbarnsåren.

”40 minuters sömn och bröstmjölk i håret. Har aldrig mått bättre!”, skrev Henrik intill en bild på honom och sonen Sami.

Nour El Refai om särboskapet

När Nour El Refai gästade Fredrik Skavlans intervjuprogram Skavlan i december berättade hon om hur det är att leva som särbo. Nour och Henriks levnadssituation är nämligen något som många människor har reagerat på under relationens gång och särskilt nu när de har fått barn.

Annons
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i SkavlanBrand logo
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i Skavlan

– Det är många som tror att folk blir provocerade, men tvärtom, det är folk som kommer fram och bara ”det är så inspirerande, kan man göra så, får man göra så?”, sa Nour.

Komikern var noga med att påpeka att hon och pojkvännen tillbringar mycket tid ihop.

– Vi bor ju tillsammans hemma hos honom och hemma hos mig, så vi är ju med varandra lika mycket som andra par, sa Nour i Skavlan.

Kärleksorden till Henrik Schyffert

Nour har vid flera tillfällen hyllat Henrik Schyffert för hur han är med deras son. På farsdag la hon upp en bild på pojkvännen och Sami.

”Världsmästare i papperi. Hurra för trebarns-baba Henrik Schyffert på fars dag”, skrev hon intill bilden.

Nu väljer När Nour att återigen skriva om Henrik Schyffert på Instagram. Den här gången kommer hon med en rejäl kärleksförklaring.

”Det bästa jag gjort för mitt barn är att jag valt dig som pappa”, skriver Nour El Refai.

Kommentarsfältet svämmar nu över av varma hälsningar från både kända profiler och vänner till paret.

Foto: Anders Wiklund/TT, Claudio Bresciani/TT

Annons