Nya bilden på Renée Nybergs okända son Tom Zachrisson

Renee Nyberg med sonen tom för elva år sedan och på premiär oktober 2020.

Foto: Karin Törnblom/ Fredrik Hessman/TT

Renée Nyberg har två barn sedan innan hon träffade kärleken i David Hellenius. Efter en längre tids tystnad syns nu 20-årige sonen Tom återigen i offentligheten. Se bilden här!

Den folkkära programledaren Renée Nyberg, 54, syns ofta i TV4:s produktioner. Tidigare i år vann hon dessutom en kristall som årets kvinnliga programledare och priset fick hon till och med ta emot tillsammans med sin make. Detta då Renée är gift med en annan känd TV4-profil, nämligen David Hellenius, 46.

Nya bilden på Renée Nybergs okända son Tom Zachrisson
Slå på ljud

TV4-paret har tillsammans ett gemensamt barn – sonen Leo Hellenius, 14. Likt sina föräldrar har även han synts i tv-rutan. Leo medverkade nämligen i julkalendern Selmas saga 2016 och har även synts till i Finaste familjen.

Renée och Davids gemensamma son Leo Hellenius

Men över en natt försvann plötsligt barnskådespelaren från rampljuset. Inte nog med att han inte dök upp i fler roller så höll han sig dessutom borta från alla offentliga tillställningar.

Renée Nyberg med sonen Tom Förhandsvisning av Camilla Läckbergs "Lyckoviken" som sänds på Viaplay.

Renée Nyberg med sonen Tom Förhandsvisning av Camilla Läckbergs "Lyckoviken" som sänds på Viaplay,

Foto:Karin Törnblom/TT

Leo, som tidigare hade setts med sina föräldrar på olika premiärer, har inte synts till på röda mattan på flera år. Istället verkar han nu lägga sitt stora fokus på fotbollen.

Leo är däremot inte Renées enda barn. Innan hon träffade David var hon nämligen gift med Jan Zachrisson, 59. Ex-makarna gifte sig 1995 och gick skilda vägar 2003. Renée och Jan fick tillsammans två barn, dottern Emma Zachrisson, 25, och sonen Tom Zachrisson, 20.

Emma och Tom har tillskillnad från sin lillebror inte haft intresset för att göra tv. De har istället valt att leva utanför offentligheten. Men ända sedan barnsben har de dykt upp på röda mattan med sin mamma. Speciellt Tom har titt som tätt synts till på olika premiärer.

Tom Zachrisson syns återigen i offentligheten

År 2016 dök Tom upp på flera premiärer tillsammans med sin mamma och lillebror Leo. Men sedan dess har han lyst med sin frånvaro. Detta fram tills nu, för under måndagskvällen hade nämligen Camilla Läckbergs nya tv-serie Lyckoviken smygpremiär.

På röda mattan syntes ett stort gäng kändisar till, bland andra Renée. Och vem hade inte Renée vid sin sida om inte Tom. Mamma och son verkar nämligen varit lockade av att titta på den nya serien och syns le glatt mot kamerorna på röda mattan.

Tilde de Paulas ursäkt till Renée Nyberg – efter 25 år: ”Hopplöst”
Klassfesten 2020: Här är alla kändisar som gästar programmet