Nyfiken på helgen? Här är veckans horoskop 13 aug – 19 aug

Kvinna bland solrosor
Nyfiken på hur helgen kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken 13 aug–19 aug 2020

Kräftan

21/6–21/7

Något nytt startar nu och du är entusiastisk inför utvecklingen. Negativa kommentarer lyssnar du inte på, vilket är klokt av dig. Ju mer du litar på din egen intuition desto bättre går det. Magkänslan är det viktigaste!

Lejonet

22/7–22/8

Du pratar mycket och helst om dig själv. Det kan tyckas egotrippat men du är samtidigt väldigt underhållande så folk dras till dig. I kärlek är det dock lite knepigt. Du attraheras av en person som är väldigt svårflirtad.

Jungfrun

23/8–22/9

Du säger inte allt du tänker utan är tvärtom ovanligt hemlighets-full. Men du gillar att forska i gåtor och mysterier av alla slag och även andlighet och filosofi lockar dig. När det gäller pengar bör du vara mycket försiktig.

Vågen

23/9–22/10

Du befinner dig ofta i grupper av olika slag men du vill inte släppa människor för nära. Blir det för intensivt drar du dig ibland undan utan förklaring så folk vet inte riktigt var de har dig. Risk för konflikter med en burdus person!

Skorpionen

23/10–22/11

Du är stark och kan genomföra det du vill. Men din envishet ställer till det och du driver ofta saker och ting för långt. Om någon står i vägen manövrerar du bryskt ut den personen och vissa är nog lite rädda för ditt humör.

Skytten

23/11–21/12

Du är intresserad av människor och skapar en glad och positiv stämning omkring dig. Ordna gärna en fest och tacka ja om du själv blir bjuden. Det ligger också romantik i luften och är du singel kan du träffa en stor passion!

Stenbocken

22/12–20/1

Du märker att någon är väldigt intresserad av att lära känna dig närmare. Om du själv känner likadant måste du visa det annars rinner allt ut i sanden. En familjeträff blir känslosam men också präglad av en viss förvirring.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är mån om att människor i din närhet ska trivas så du tar hand om dem på alla upptänkliga sätt. Dina relationer fungerar bra. Men ibland glömmer du bort dig själv och känner inte efter hur du mår förrän du plötsligt blir väldigt trött.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är bra på att ordna fester och att skapa gemenskap mellan människor som är ganska olika. Om det uppstår praktiska problem löser du dem genom en blandning av kreativitet och ren tur. Du står på rätt plats vid rätt tillfälle.

Väduren

21/3–19/4

Du vill vara före alla andra och längtar efter att göra något nytt och oprövat. Energin triggas av utmaningar. Att ha tråkigt prövar tålamodet desto mer och du gör allt för att slippa gamla vanor och rutiner. Bjud gärna hem lite folk.

Oxen

20/4–20/5

Du gillar det kravlösa och vill umgås under enkla former med vardagligt småprat istället för djuplodande diskussioner. Konflikter avskyr du också. När du märker att någon intrigerar och sprider rykten säger du dock ifrån så det hörs.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är utåtriktad och kan umgås med alla slags människor. Din humor och generositet gör dig väldigt populär. Någon du lär känna nu kommer att få en viktig roll i ditt liv och troligen handlar det om pengar och affärer.

Stjärntecken: Så är jungfrun som person

Stjärntecken: Så är lejonet som person

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: