Nyfiken på helgen? Här är veckans horoskop 30 juli–5 augusti

Nyfiken på hur helgen kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken 30 juli–5 aug 2020

Kräftan

21/6–21/7

Du är bra på att lirka fram vad människor tänker och känner innerst inne. Därför fungerar du ofta som psykolog och du är en duktig medlare i konflikter. En vän som du hjälpt kommer med en överraskande och välförtjänt gåva.

Lejonet

22/7–22/8

Du träffar folk och skapar kontakter som blir viktiga framöver. Dina relationer med i synnerhet kvinnor och barn är väldigt bra. Det kan också bli tal om en resa och det skulle passa dig väldigt bra att komma iväg och vidga vyerna.

Jungfrun

23/8–22/9

Du halkar tillbaka i ett beteende där du försöker vara alla till lags men det verkar ändå som att du stöter på motstånd hela tiden. Kanske är det bättre om du följer din egen vilja istället för att alltid känna efter vad andra förväntar sig?

Vågen

23/9–22/10

Du har mycket energi just nu och det du vill göra blir av. Mycket folk träffar du också. I alla sammanhang gör du ett positivt intryck och det går framåt i både kärlek och vänskap. På en fest träffar du en mycket spännande person.

Skorpionen

23/10–22/11

Du trivs hemma och är väldigt duktig när det gäller heminredning och annat som höjer mysfaktorn. Dessutom har du massor av energi och vet vad du ska prioritera. Folk häpnar över hur mycket nytta du hinner göra på kort tid.

Skytten

23/11–21/12

Mycket ställs på sin spets och du inser att du snart måste göra en del viktiga val. Även i kärleken pendlar det mellan ytterligheter. Du är förälskad ena dagen och likgiltig nästa. Det är aningen förvirrande även för dig själv.

Stenbocken

22/12–20/1

Någon ifrågasätter dina åsikter och det gillar du inte alls. Det blir intensiva diskussioner och tyvärr också en del sura miner. Ta inte allt så personligt, försök istället ha distans. Ett miljöombyte höjer humöret så satsa på det!

Vattumannen

21/1–19/2

Du gillar att göra och säga det oväntade, att rubba folks cirklar och utmana förutfattade meningar. Någon klagar på att du för extrem men det blir du snarare smickrad av. Du är dessutom en osedvanligt bra intuition just nu.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är snabb i både tanke och handling. Men det gäller att också vara noggrann, särskilt när det gäller papper och kontrakt. En släkting ger dig vissa bekymmer. Kanske handlar det om orättvis kritik. Försök bemöta den med humor!

Väduren

21/3–19/4

Du har bra självförtroende och vågar satsa på det du tror på, även om det innebär att du måste ta vissa risker. Ingen kan egentligen påverka dig när du har bestämt dig för något. Din optimism avundas av många i din närhet.

Oxen

20/4–20/5

Saker blir inte som du vill och då börjar du med något annat. Det blir ett steg fram och ett tillbaka, alltså kommer du inte så långt. Men du får se det som ett slags bearbetningsprocess och den gör att du snart ser klarare.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tillhör de som har rejäl medvind just nu. Det går framåt med både kärlek och ekonomi och din medfödda optimism förstärks. Ofta lyckas du få andra på bra humör enbart genom att vara dig själv. En vän föreslår en gemensam fest.

Veckans horoskop 27 juli – 2 aug

Stjärntecken: Så är lejonet som person

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: