Nyfiken på helgen? Veckans horoskop 6 aug – 12 aug

Foto: Mert Kahveci/ Unsplash
Nyfiken på hur helgen kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken 6 aug–12 aug 2020

Kräftan

21/6–21/7

Grubbla inte på det som varit utan se framåt istället! Det är trevliga saker på gång och du kan faktiskt ha en hel del tur när du inte alls väntar det. Troligen kommer det in extra pengar också och du kan unna dig något du länge velat ha.

Lejonet

22/7–22/8

Det går väldigt mycket upp och ner just nu. Du har stora planer men tvekar när du ska genomföra dem och troligen får du inte det stöd du väntat dig. Låt allt ligga till sig ett tag, det är bättre än att stressa fram något.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är observant och noterar alla händelser, stämningar och energier omkring dig. Ibland blir det för mycket att ta in och du måste dra dig undan och bearbeta allt i lugn och ro. Konst och musik hjälper dig att ladda batterierna.

Vågen

23/9–22/10

Du är otålig och lättirriterad utan att veta varför. Missnöjet riktas också mot dig själv och du ifrågasätter nästan allt du sagt och gjort den senaste tiden. Starta inga nya projekt förrän du fått ordning på alla motstridiga känslor!

Skorpionen

23/10–22/11

Du försöker tänka positivt och undviker de pessimister och gnällspikar som finns i din omgivning. En konstnärligt lagd person söker kontakt med dig och det visar sig att ni har mycket gemensamt. Ett givande samarbete tar sin början.

Skytten

23/11–21/12

Någon du känner beter sig ovanligt och du undrar förstås vad som är i görningen. Det bästa är att vara rakt på sak och fråga, du kan få reda på något mycket intressant! Ett positivt besked som rör pengar kan också väntas.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill ha det lugnt och trevligt tillsammans med goda vänner så du försöker undvika strid och utmaningar. Helt lyckas du inte med det eftersom det är en ganska ordentlig maktkamp under uppsegling. Skärskåda din egen roll i den!

Vattumannen

21/1–19/2

Du är snabb och det händer mycket omkring dig. Men du är också ganska slarvig. Detaljer orkar du inte bry dig om så där måste andra gripa in och hjälpa till. Som tur är har du flera snälla och generösa personer omkring dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Du tänker i annorlunda banor och löser problem på nya sätt. Inget känns direkt besvärligt. Många har nytta av din kreativitet eftersom du hjälper dem när de själva har kört fast. Lite tur i både spel och kärlek har du också!

Väduren

21/3–19/4

Du vill inte ta falska hänsyn, utan är tuff och säger vad du tycker i alla sammanhang. Visst kan du uppfattas som överdrivet framfusig ibland men du bryr dig inte om vilka ömma tår du trampar på. Rak och ärlig är dina honnörsord.

Oxen

20/4–20/5

Försök ta det lugnt den här veckan. Energin räcker inte till för några storverk men däremot mår du väldigt bra av att träffa vänner under avspända former. Någon du inte sett på länge hör av sig. Ni har saknat varandra.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är effektiv och både din organisationsförmåga och din diplomati får beröm. I alla slags grupper och föreningar får du en viktig roll. Även människor som egentligen tycker väldigt olika börjar dra åt samma håll när du griper in.

Foto: Mert Kahveci/ Unsplash

Stjärntecken: Så är lejonet som person

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: