Nyfiken på helgen? Veckans horoskop 9 juli–15 juli 2020

Kvinna yoga i solnedgång

Foto: Unsplash
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 9 juli–15 juli 2020

Kräftan

21/6–21/7

Det flyter på rätt bra just nu. Luddiga tankar klarnar och du är säker på vad du vill. I din närhet finns dock en konfliktsökande person som gör allt för att provocera dig. Gå inte i den fällan utan försök behålla ditt inre lugn!

Lejonet

22/7–22/8

Det du gör fungerar smidigt och din effektivitet är beundransvärd. Du är också följsam i dina kontakter med andra och har förmåga att lyssna även på människor vars åsikter du inte delar. Det leder till att du lär dig mycket nytt.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har länge grunnat på en fråga som känts allmänt oklar och luddig. Nu börjar det klarna och du känner dig redo att fatta

ett beslut. En yngre person är inblandad i det hela och relationen mellan er känns väldigt positiv.

Vågen

23/9–22/10

Du kommer på att du har glömt göra flera ganska viktiga saker. Lika bra att ta itu med det på en gång, så slipper du dåligt samvete och kan koppla av sedan. Ett mycket trevligt möte hör till veckans glada överraskningar.

Skorpionen

23/10–22/11

Du pratar om viktiga ämnen och får den uppmärksamhet du söker. Kanske kommer du till och med ut i ett offentligt sammanhang där dina ord påverkar många människor! I ekonomiska frågor får du hjälp från någon som vill ditt bästa.

Skytten

23/11–21/12

Du är på bra humör och ännu bättre blir det när du får komplimanger från flera håll. Ordna gärna en fest och tacka ja om du själv blir bortbjuden! Lite tur i spel har du också men stora ekonomiska risker bör du ändå inte ta.

Stenbocken

22/12–20/1

Humöret går upp och ner. Ibland blir du arg över småsaker. Du vet att det är onödigt men kan inte behärska dig. Andra gånger tar du allt med en klackspark och kan överse med riktigt dåligt beteende. Folk vet inte var de har dig.

Vattumannen

21/1–19/2

Ingen dag är den andra lik och du njuter av intensiteten och energin. Ofta blir du glatt överraskad av hur dina vänner agerar i olika

situationer och speciellt en person kommer dig närmare än tidigare. Tur i spel har du dessutom.

Fiskarna

20/2–20/3

När du träffar pompösa, självgoda personer vill du sticka hål på deras uppblåsta fasader. Men samtidigt tycker du lite synd om dem så det känns väldigt kluvet. Du måste kunna säga vad du tycker men på ett mjukt och sansat sätt.

Väduren

21/3–19/4

Du gillar att pröva dina krafter, att ta i och att hävda dig i olika sammanhang. I alla slags tävlingar är du helskärpt. Däremot kan du vara svår att nå fram till rent känslomässigt och psykologiskt finlir är inte din stil just nu.

Oxen

20/4–20/5

Du ligger lite lågt och undviker krävande utmaningar. Om du känner att någon förväntar sig att du ska prestera utöver det vanliga hittar du oftast en ursäkt för att dra dig undan. Däremot har du lite tur med pengar just nu.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tar tag i saker utan att planera särskilt mycket innan. Ibland blir det inte alls som du tänkt dig och du får börja om från början. Humöret är ändå bra, främst beroende på den positiva uppbackning du får från andra människor.

Stjärntecken: Så är lejonet som person

Stjärntecken: Så är kräftan som person

Veckans horoskop 6 juli – 12 juli

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: