Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Penny Parnevik i tårar efter orden om sonen Atticus sömnsvårigheter

26 nov, 2020 
AvJonna AXELSSON
Penny Parnevik, Douglas Murray
Om ett par månader blir Penny Parnevik och Douglas Murray tvåbarnsföräldrar. Just nu har realityprofilen fullt upp med sonen Atticus – vilket får henne att brista ut i gråt i en ny Youtube-video. – Jag vet inte vad vi ska göra, säger hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Videon kunde inte hittas

I augusti 2019 blev realityprofilen Penny Parnevik, 23, mamma för första gången. Nyheten om att hon var gravid annonserade hon bara månader efter att fästmannen Douglas Murray, 40, gått ner på knä och friat till henne.

Familjelyckan var total och det senaste året har Penny och Douglas tagit sig an rollen som småbarnsföräldrar med bravur. Livet med sonen Atticus är inte alltid en dans på rosor – men det råder ingen tvekan om att Penny trivs i mammarollen.

Se också: Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namn

Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namnBrand logo
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namn

I somras skulle Penny och Douglas egentligen ha blivit äkta makar, men på grund av pandemin bestämde de sig för att skjuta upp bröllopet. Istället ligger fokus på att förbereda sig inför bebis nummer tvås ankomst, vilket beräknas inträffa under våren.

Penny Parneviks tuffa familjekamp

Penny och Douglas har valt att inte ta reda på bebisens kön, precis som de gjorde när Atticus låg i magen. Men trots det har de ändå börjat spåna på tänkbara namn till den lille.

Annons

– Vi har ett killnamn och ett tjejnamn, har Penny tidigare avslöjat i en Youtube-video.

Men de senaste veckorna har Penny troligtvis lagt dessa tankar lite åt sidan då hon har haft fullt upp med Atticus. Han har nämligen börjat sova väldigt dåligt, vilket har fått den unga mamman att bryta ihop vid flera tillfällen.

”Idag känns inte super om jag ska vara ärlig. Jag är trött och känner mig besegrad”, skrev hon på Instagram nyligen.

I tårar efter händelsen med Atticus

I en ny video på sin Youtube-kanal tar Penny Parnevik återigen upp detta ämne. Under ett telefonsamtal med fästmannen Douglas bryter hon ihop i tårar.

– Det känns som att jag börjar bli nere, det är jättejobbigt. Jag är överväldigad och hittar ingen lösning, säger hon till Douglas Murray.

När Penny och Douglas har avslutat sitt samtal berättar hon mer om sina känslor kring situationen.

Annons

– Han vaknar varje timme och skriker och vill leka och jag vet inte vad vi ska göra.

Realityprofilen är väldigt stressad över att det snart kommer en ny familjemedlem och att de inte kommer hinna lyckats få bukt med Atticus sovvanor tills dess.

– Jag känner mig som en dålig mamma men jag är ju inte det, jag vet att jag är bra. Men jag känner mig bara så trött, säger Penny Parnevik.

Annons