Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Mia Parneviks nya avslöjande om stora familjelyckan

27 jul, 2020 
jonna axelsson
Parneviks
För ett år sedan blev Penny Parnevik mamma till sonen Atticus.
Mia Parnevik blev därmed mormor för första gången – nu berättar hon om den stora familjelyckan.
– Det är helt fantastiskt, säger hon till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I realityserien Parneviks har TV3-tittarna fått lära känna golfproffset Jesper Parnevik, 55, och hans hustru Mia Parnevik, 52. Makarna gifte sig 1994 och har alltså hållit ihop i över 25 år. Tillsammans har de barnen Penny, Peg, Phoenix och Philippa.

Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Mia och Jesper är bosatta i Florida, USA, och under de senaste månaderna har de mestadels hållit sig hemma på grund av den rådande pandemin. I podcasten This is 40 har Mia berättat att detta har påverkat hennes relation med Jesper en hel del.

– Han är van vid att vara golfbanan i många timmar, jag är van vid min grej. Man blir lite kort i tonen. Vi har faktiskt haft familjemöte om det. Det är så onödigt, sa hon då.

Saknaden efter stora förändringen

Pandemin har stoppat Mia och Jesper Parnevik från att resa till Sverige och umgås med sina barn och barnbarnet Atticus, som dottern Penny fick tillsammans med sin fästman Douglas Murray, 40, för snart ett år sedan. Efter att Penny la upp en bild på sonen i april berättade Mia om den stora saknaden.

Annons

”Den här mormodern saknar dig så mycket”, skrev Mia Parnevik till Atticus då.

Planen var egentligen att resa till Sverige i april, men så blev det inte. Mia och Jesper kunde därför inte vara på plats och stötta dottern Penny när hon medverkade i Let’s dance i våras.

Den här mormodern går och lägger sig ledsen … För jag var på väg att träffa dig, sir Atticus, i Sverige. Men ‘omständigheter’ som ett virus kom i vägen!!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Mia Parnevik om familjelyckan

Till slut lyckades Mia och Jesper Parnevik ändå ta sig till Sverige och är sedan ett par veckor tillbaka återförenade med barnen och barnbarnet. I en ny intervju med Expressen berättar Mia att resan över Atlanten var långt ifrån enkel.

– Det var jättesvårt att ta sig till Sverige. Planen ställdes in varje dag, de stängde gränserna och det fanns knappt några flyg att få tag på, säger Mia och förklarar att de fick göra flera mellanlandningar för att slutligen landa i Sverige.

Mia har äntligen fått tillbringa värdefull tid med barnbarnet Atticus. Nu berättar hon om den stora familjelyckan.

– Det är helt fantastiskt att de vill att vi ska vara med så mycket och förhoppningsvis hjälper man till lite också. Att vara mormor är absolut det bästa jag har gjort, säger Mia Parnevik till Expressen.

FOTO: TT

Annons