Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Pernilla Wahlgren ska få sitt första barnbarn – Oliver Ingrosso ska bli pappa

06 apr, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Oliver Ingrosso ska bli pappa för första gången, vilket betyder att Pernilla Wahlgren bli farmor.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se 4 snabba frågor med Pernilla WahlgrenBrand logo
Se 4 snabba frågor med Pernilla Wahlgren

Oliver Ingrosso, dj, producent, krögare och äldsta son till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, väntar sitt första barn. Det berättar han i podcasten Inga beiga morsor, som hans vän Melinda Criborn har tillsammans med Ellinor Löfgren.

Den sistnämnda berättar om ett rykte som hon har hört som gör gällande att Oliver Ingrosso skulle vara pappa till influencern Filippa Toremos barn. I samband med det frågor hon också om han väntar barn med sin flickvän Zoe-Fay Brown, och Ingrosso svarar att så är fallet.

Annons

Slår ner papparyktet

Samtidigt menar att han att hon, så klart, inte tycker att det är speciellt roligt att det gått runt ett rykte om att han är far till en annan kvinnas barn samtidigt som hon själv är gravid.

Det är första gången som Oliver Ingrosso berättar om sin flickvän. Han har valt att ligga lågt när det kommer till kändisskapet, men i samband med att han berättar att han ska bli pappa så öppnar han också upp om flickvännen.

– Jag kan avslöja vad hon heter, hon heter Zoe, hon är fantastisk, säger Oliver Ingrosso i podcasten och avslöjar att hon är gravid i vecka 18.

“Jag är skitglad”

Melinda Criborn säger i podcasten att det här är det gladaste hon sett sin vän.

– Jag är skitglad, ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller. Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger Oliver Ingrosso i Inga beiga morsor.

Annons

I ett meddelande till Aftonbladet berättar syrran Bianca Ingrosso om den stora lyckan. Hon bli faster för första gången, Benjamin bli farbror och Pernilla Wahlgren blir alltså farmor.

”Det känns helt magiskt på alla sätt. Att familjen ska få en lite bebis. Kommer göra allt för att vara den bästa fastern jag kan och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar”, skriver Bianca Ingrosso.

Foto: TT

Annons