Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Pernilla Wahlgrens bakslag med nya lyxvillan: ”Skeptisk”

16 aug, 2022 
André Färnsveden
Pernilla Wahlgren ser skeptisk ut. Pernillas nya husbygge.
Pernillas renovering av villan på Lidingö har pågått länge.
I podden Wahlgren & Wistam berättar hon om ett nytt bakslag – och den kostsamma lösningen.
– Just nu känner jag mig skeptisk och tror inte på någonting, säger hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Showartisten Pernilla Wahlgren, 54, är ständigt aktuell med olika projekt. Förutom den egna realityserien Wahlgrens värld, är hondessutom programledare för Masked singer, har en egen föreställning i Pernilla Wahlgren har hybris, och driver en podd med vännen Sofia Wistam, 56.

Vid sidan av den hektiska karriären har Pernilla även haft flertalet (!) husprojekt på gång samtidigt. Inför sommaren slog hon nämligen till på en lyxig villa i Marbella, där hon tillbringat senaste månaderna med renovering och fix. Det, samtidigt som hon på hemmaplan har fullt upp med att bygga sitt pampiga drömhus på Lidingö.

Nu berättar Pernilla om det tuffa bakslaget med husbygget...

Annons

Pernilla Wahlgren sätter ner foten – efter påkostade husbygget: ”Nu räcker det”

Renoveringen av huset på i Sverige har inte varit lätt för Pernilla. Hon har nämligen fått flera motgångar under tiden som huset har renoverats. I Wahlgrens värld har tittare fått följa skådespelerskans projekt, och i ett avsnitt berättar Pernilla för sin granne Emilia Löf Karlsson, 38 att hon tycker att det sprängs för mycket runt huset, men att det skulle bli för kostsamt att be dem sluta.

– Drar jag i handbromsen nu och säger ”Nä, nu räcker det”, då står jag med en tomt för en jävla massa miljoner och inget hus, säger Pernilla till Emilia när vännen frågar om hon känner sig stressad.

Då beslutar sig Pernilla istället för att baka en tårta som hon ska ge till entreprenören, för att budskapet ska verka lite snällare.

– Jag tänkte att jag skriver någon trevlig peppande text på tårtan. Samtidigt så vill jag ju att de ska sluta spränga nu, för det börjar bli väldigt dyrt. Vi kör som en ”kränkligmang”. Man ger någon en komplimang och samtidigt kränker dem lite, säger hon i serien.

Annons

Pernilla Wahlgrens bakslag med nya lyxvillan

Nu, många månader senare, verkar Pernilla dock ha mötts av ännu ett bakslag. I podden Wahlgren & Wistam frågar kollegan Sofia Wistam om inte huset borde vara klart snart. Pernilla förklarar då att de har behövt lägga renoveringen på is och att hon insett ännu ett problem.

– Nu är det då snart dags för kök och badrum och alla stora saker att levereras... men de kommer inte upp till huset, så då måste jag hyra en lyftkran för att de ens ska kunna komma in i huset. Vad kostar det liksom?, säger Pernilla uppgivet.

Sofia förklarar för lyssnarna att Pernillas hus har en enorm uppförsbacke och frågar sedan Pernilla om de har sagt något om när hon kan flytta in.

– Just nu känner jag mig skeptisk och tror inte på någonting när de säger vissa datum, och jag misstänker att jag kanske kommer att flytta in i något slags provisoriskt... att huset kommer att stå klart men att tomten kommer att se förjävlig ut!, säger Pernilla.

Pernillas hus på Lidingö.
Pernillas hus på Lidingö.
SE OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren
Annons