Privata bilderna från Lottas och doktor Mikaels kärlekssommar

Foto: Henrik Jansson/Expressen/TT

Kan livet bli bättre? Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström njuter av sol, hav och färska skaldjur. Se de fina bilderna från deras underbara kärlekssommar!

Allas vårt favoritpar Lotta Engberg och Mikael Sandström har en riktig kärlekssemester tillsammans! Det är parets första sommar som ett etablerat par – det var ju förra sommaren de fann varandra, och det riktigt lyser sol, sommar och kärlek om dem.

Se också: 5 snabba med Doktor Mikael

5 snabba med Doktor Mikael
2:00

Efter reklamen: 5 snabba med Doktor Mikael

(2:00)

Slå på ljud

Både Lotta och Mikael älskar skaldjur – här är det ett gäng krabbor som förmodligen snart kommer att hamna i grytan!

Mikael har själv byggt huset

Tv-doktorn och sångerskan är numera lyckliga sambos i en lyxvilla strax utanför Göteborg, men i slutet av juni lämnade de villan och styrde kosan mot Mikaels fritidshus på ön Flatholmen utanför Tjörn på västkusten. Det enkla vita huset – som Mikael själv har byggt – saknar elektricitet, men ligger mycket vackert ute på en ö med en fantastisk fönstervägg ut mot havet. Här njuter paret av sol, hav, salta dopp – och varandra. Och även av gott vin och god mat, företrädesvis skaldjur.

Skaldjurstoast och ett glas svalt, vitt vin – visst förstår man att paret njuter av sommaren på västkusten!

Njuter av svalt, vitt vin och skaldjur

Mikael Sandström har på sitt Instagramkonto lagt upp härliga bilder där de njuter av toast med skaldjursröra och svalt, vitt vin i solen vid havet. På en annan bild ser vi paret på altanen med ett helt gäng levande krabbor framför sig, som vi misstänker snart kommer att hamna i grytan... Dock förtäljer inte historien om Lotta och Mikael själva har fångat krabborna eller inte.

Lotta Engberg och Mikael Sandströms kärleksfulla video – visar för första gången

Inte många kan skryta med en egen lagun precis utanför dörren, men det kan doktor Mikael!