Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Rickard Olsson lämnar boden – har kommit överrens med Giselle Essé

16 maj, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Rickard Olsson Giselle Essé
Efter flera månader har Rickard Olsson kunnat flytta in från boden på gården till i sitt hus igen.
Han och exet Giselle Essé har nämligen kommit överens, och är båda glada över att kunna lämna konflikten kring skilsmässan bakom sig.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 saker om Rickard Olsson du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Rickard Olsson du kanske inte visste

För nästan tre år sedan gifte sig programledaren Rickard Olsson, 56, med frisören och entreprenören Giselle Ess. Men i oktober förra året stod de klart att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Allt gick inte riktigt spikrakt. När de skulle gifta sig skänkte Rickard Olsson via ett gåvobrev halva huset till Giselle Essé. Enligt Aftonbladet är taxeringsvärdet för huset i Saltsjö-Boo 8 450 000 kronor, vilket gav henne rätten till 4 225 000 kronor.

En konflikt kring hur det skulle delas upp uppstod och Giselle Essé bodde kvar i huset medan Rickard Olsson flyttade ut till en bod på tomten.

– Jag bor i Attefallshuset på tomten och det är för deras skull, snart firar jag sex månader där. Det känns märkligt, men ni anar inte vad människan kan vänja sig vid, berättade han för Aftonbladet då.

Annons

“Nu vänder vi blad”

Nu har de äntligen kommit överrens och Rickard Olsson har flyttat tillbaka in i huset.

– Giselle har flyttat ut och allt är klart. Den ekonomiska biten är löst och vi har skrivit på bodelningen. Nu säger jag som kungen, nu vänder vi blad, säger han till tidningen.

Rickard Olsson säger att han är lättad över att kunna gå vidare, och ska fokusera på sin familj bestående av svärsonen, hans hund Harry, dottern Asta och sig själv.

– Jag mår bra. Jag uppskattar så mycket nu när svanarna lindar halsarna kring varandra, sothönorna bygger bo, doppingarna och häggen blommar och vårt körsbärsträd blommar. Det är hänryckningens tid. Jag känner mig ödmjukt förhoppningsfull inför framtiden.

Giselle: “Det känns underbart”

Giselle säger till tidningen att hon också mår bra och att det är skönt att allt är klart. Hon berättar att de kom överens förra veckan, och att hon skrivit på ett kontrakt på en lägenhet i Nacka.

– Det känns helt underbart. Den här konflikten har gjort att jag haft ett tryck över bröstet. Det är inte roligt att ligga i konflikt med någon, inte minst en person som man har varit gift med. Men nu går han sin väg och jag går min väg. Det känns jätteskönt.

Foto: TT

Annons