Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Rolf Lassgårds kärlekslycka: Nya flickvännen Beatrice

13 feb, 2023 
Rolf Lassgård Andra akten
Rolf Lassgård, 67, har en ny kärlek – flickvännen Beatrice. På galapremiären av Andra akten bekräftar skådespelaren för Aftonbladet att de är ett par.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Två år har gått sedan skådespelaren Rolf Lassgård och Birgitta Lassgård gick skilda vägar efter 38 år ihop. Till Gefle Dagblad berättade han då att det inte var ”några konstigheter” och att de kommit fram till beslutet tillsammans.

Se också: Ann-Christine Ruuth: ”Rolf Lassgård var perfekt som transkvinna”Brand logo
Se också: Ann-Christine Ruuth: ”Rolf Lassgård var perfekt som transkvinna”

– Vi har valt att gå skilda vägar, men är fortfarande vänner. Och vi har tre fantastiska barn ihop och tre finfina barnbarn så det finns liksom ingen konflikt här på det sättet, sa Rolf Lassgård till Gefle Dagblad.

På helgens galapremiär av Andra akten, där Rolf Lassgård och Lena Ohlins spelar huvudrollerna, följde Rolf Lassgårds nya flickvän Beatrice med. Han fick då frågan av Aftonbladet om kvinnan var hans nya flickvän.

Annons

– Ja, sa han med ett stort leende.

Lassgård sa också att det var underbart kul att vara på galapremiären, som hölls på Dramaten i Stockholm.

– Det är så härligt också med alla fantastiska reaktioner som filmen har fått. Det är första gången jag spelar mot Lena och det är magiskt. Det finns en kemi mellan oss som är kanon, och så har det varit från första dagen, sa han till Aftonbladet.

Rolf Lassgård är högaktuell som en av huvudrollsinnehavarna i tv-serien Händelser vid vatten, som sänds på SVT 1 och SVT Play. Serien är baserad på Kerstin Ekmans bok med samma namn.

Annons