Så gick det sen för deltagarna i Vi eller aldrig säsong 2

vi eller aldrig säsong 2
Nyligen sändes sista avsnittet för säsongen av serien Vi eller aldrig. Till slut valde alla par att fortsätta sin relation och några förlovade sig till och med på Malta. Men hur har det egentligen gått för paren efter serien? I ny intervju med Aftonbladet får vi möta paren igen hemma i Sverige.

I år var det dags igen att krypa ned i soffan och bänka sig framför serien Vi eller aldrig. Denna gång fick vi följa sex par som checkade in i ett lyxigt hus på Malta i hopp om att lösa sina relationsproblem. Till hjälp hade paren relationscoachen Philip Diab och sexterapeuten Louise Mazanti.

Se också: Här är experterna i Vi eller aldrig
0:43

Efter reklamen: Se också: Här är experterna i Vi eller aldrig

(0:43)

Slå på ljud

I sista avsnittet för säsongen så fick paren antigen välja att säga hejdå till varandra och deras relation eller att fortsätta förhållandet på hemmaplan igen. Alla paren valde att fortsätta tillsammans och vi fick även bevittna ett frieri!

Men nu har det gått ett tag sedan paren landade hemma i Sverige igen och man kan fundera på om kärleken fortfarande är lika stark som i sista avsnittet. Nedan har vi listat alla par och hur deras relation ser ut i dag!

Albin T Nordgren och Mathilda N Thelén

Albin T Nordgren & Mathilda N Thelén

Albin T Nordgren & Mathilda N Thelén.

I sista avsnittet får vi reda på att Albin friade till Mathilda kort efter att inspelningarna var över. Men inmte långt därefter så hade paret gått skilda vägar. I en intervju med Aftonbladet berättar Mathilda att det var Albins val att gå skilda vägar men att hon nu har gått vidare och bara försöker att fokusera på sig själv.

– Han valde att fria efter programmet, sen lämnade han mig. Det sköttes inte på ett jättebra sätt kanske. Det var inte mitt val men jag har självklart valt att acceptera det. Jag har på ett sunt sätt gått vidare, säger hon.

I dag mår Albin väldigt bra och trivs med hur hans liv ser ut. På frågan om det finns en chans för återförening med Mathilda så svarar han:

–Ja, hur känner jag inför det? Jag tror bara att vi var på väldigt olika platser i livet i våra huvuden. Det som händer det händer. Just nu är den stängd men man vet aldrig.

Maja Jonsson och Jimmy Neuman

Maja Jonsson och Jimmy Neuman

Jimmy Neuman och Maja Jonsson.

Maja och Jimmy var också ett par som verkade störtförälskade i varandra när de lämnade villan på Malta. Detta är något som verkar ha fortsatt på hemmaplan för turturduvorna eftersom de nu är förlovade och bor tillsammans. På frågan om ett giftermål är planerat inom en snar framtid svarar Jimmy:

–Vi har inte pratat så jättemycket om just det. Vi har inte för bråttom heller att gifta oss. Vi tar det som det kommer. Men jag vill göra det utomlands, inte i Sverige.

Rörande deras relation så berättar Maja att paret kan i dag prata mer med varandra än innan programmet – eftersom de låter varandra prata till punkt innan man tycker och tänker något.

– Förr bara skrek vi på varandra och fick inte ut något vettigt. Nu kan vi ha konversationer som vi skulle ha blivit arga över för några månader sedan.

Johanna "Yoxx" Martinsson och Yasmina "Spike" Strömberg

Johanna "Yoxx" Martinsson och Yasmina "Spike" Strömberg

Johanna "Yoxx" Martinsson och Yasmina "Spike" Strömberg.

Yoxx och Spike valde också att fortsätta sin relation efter programmet. I dag är Yoxx i full gång med att flyttpacka för att snart så blir paret återigen sambos. Men även fast de inte har bott ihop så har de ändå spenderat nästan varje dag tillsammans efter programmet och enligt Yoxx så är relationen lite bättre.

– Vi är mycket bättre på att prata med varandra och att uttrycka oss. Jag jobbar på att förstå hennes behov av ensamtid och trötthet och hon jobbar på mitt behov av bekräftelse och närhet.

Spike tycker också att relationen har utvecklats till det bättre efter att de lämnade Malta. Kommunikationen är annorlunda och de har en större förståelse för varandra.

Mästarnas mästare 2023: Här är alla deltagare som deltar i nästa säsong

Franco Rodriguez och Amanda Lönn

Franco Rodriguez och Amanda Lönn

Franco Rodriguez och Amanda Lönn.

Amanda och Franco valde att lämna programmet efter bara fem dagar eftersom Franco och coachen Philip blivit oense under en parcoachning. I dag verkar paret kila stadigt och de har även har fått tillökning till familjen, nämligen hundvalpen Melwin. När det kommer till relationen så berättar Amanda att den är är lite som innan – både upp och ned.

– Det är mycket känslor. Vi är båda känslostyrda personer. Nu under sommaren har jag jobbat extremt mycket och han jobbar också. Vi hade kanske behövt mer tid för varandra.

Det Franco tar med sig från serien är att deras problem inte var så stora som de trodde från första början. Eftersom produktionen sa: ”Är det allt?” till dem.

– De ville ha mer drama och sa att programmet är gjort för par som behöver mer hjälp med sina problem än vi har, tyvärr. Vi testade men passade inte in. Det var en rolig upplevelse, det var kul att lära känna nya människor och jag ångrar ingenting.

Patrik Wennerberg och Mariama Fatty

Patrik Wennerberg och Mariama Fatty

Patrik Wennerberg och Mariama Fatty.

Det var Patriks frieri som vi fick bevittna i sista avsnittet och självklart så sa Mariama ja till att gifta sig med sin stora kärlek. I dag är paret fortfarande förlovade och bröllopsplaneringen är i full gång. Planen är att paret ska gifta sig i Gambia någon gång under nästa år.

Båda tycker att relationen har blivit mycket bättre sedan deras medverkan i programmet och i dag har de en större förståelse för varandras olikheter.

– Vi lärde känna varandra bättre också. Vi bodde i ett hus utan tv, musik och allt det där. Man kunde prata med de andra, men det var inte mycket fokus på annat än att lära känna varandra bättre. Det gav oss tid att fokusera på vår relation, säger Patrik.

Emanuel Chbib och Linnea Karlsson

Emanuel Chbib och Linnea Karlsson

Emanuel Chbib och Linnea Karlsson.

I dag är Linnea och Mano fortfarande tillsammans och för paret så finns det planer på ett eventuellt framtida samboskap. Linnea berättar att deras relation är bättre i dag tack vare coachningen av Philip och av jobbet som de har gjort tillsammans som par.

– Folk kanske tycker att det finns mer effektiva sätt att lösa relationsproblem på men jag tycker det var spännande och givande att sätta relationen på prov.

Julia Diaz och Angela Penaranda

Julia Diaz och Angela Penaranda

Julia Diaz och Angela Penaranda.

Julia och Angela valde också att fortsätta sitt förhållande och i sista avsnittet blomstrade kärleken för paret. I sluttexten av avsnittet framgår det att de fortfarande är ett par i dag men att de har flyttat isär för att testa om det kan stärka relationen.

Källa: Aftonbladet Foto: SVT