Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Så hyllar Magdalena Graafs söner bortgångne brodern Isak

26 apr, 2022 
Elin Jonsson
graaf
Sonens hyllningssång till bortgågne storebror Isak lämnar inte mamma Magdalena Graaf oberörd.
”Har inte gråtit så här mycket på många år”, säger hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nu berättar Magdalena Graaf, 46, att en av sönerna, Lancelot Hedman, 21, står i akt att släppa ny musik. Senare i veckan kommer singeln Blomman, berättar mamma Magdalena Graaf.

Se också: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie MartiBrand logo
Se också: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti

Men mamma Magdalena Graaf fick i sin ställning som mor lyssna på låten ett par dagar innan den släpps, vilket inte lämnade henne oberörd. Nya låten är en hyllning till Magdalena Graafs bortgågne son Isak.

Ingen musik har greppat tag om mig så hårt och starkt som denna vackra melodi och text idag. Rakt in i hjärtat. Rakt in i allas hjärtan, rakt in i själ och tomma hålrum. En hyllning till alla där ute som aldrig fick blomma, aldrig hann skriva det lyckliga slutet på sin egen saga”, skriver Magdalena Graaf på sina sociala medier och delar med sig av ett filmklipp på sönerna som små i vilken man hör en klingande melodi.

Annons

”Tårarna vägrade sluta rinna”

Magdalena Graaf fortsätter berätta om sången som gjort henne så berörd:

”En sådan vacker text om att förlora någon man älskar. Var inte förberedd idag. Fick sången skickad till mig i våran ”familjeslinga”. Har inte gråtit så här mycket på många år. Golvet öppnade sig. Föll rejält. Tårarna vägrade sluta rinna. Jag ful-sjunger, snörvlar. Rösten brister och snoret rinner. Med hörlurar i bilen, när vi lagade mat. Så tagen, så rörd, så fylld av saknad. SÅ STOLT över alla mina fem pojkar, och deras olika sätt att kanalisera sina begåvningar”, fortsätter hon och namnger sina söner.

Sönerna Lancelot, 21, och Tristan, 16, har hon ihop med ex-maken Magnus Hedman. Sedan har hon sönerna Charlie, 9 och Louie, 5, tillsammans med Filip Larsson. Framlidne Isak fick hon tillsammans med en annan man.

Så hyllar sönerna döda storebror Isak

Vidare berättar Magdalena Graaf om hur sönerna allt som oftast tänker på att hylla storebror Isak, så hans minne består. Något som värmer i mamma-hjärtat.

Annons

”TACK för att ni håller ljuset tänt i fönstret för er bror. TACK för att ni lyfter honom, hyllar honom och håller honom så oerhört levande. Tack för att ni låter människor där ute i världen få höra om våran Isak.”

”Lancelot Hedman, ingen kan skapa meningarna och innebörden som du. Ingen. Ingen skyddar ditt mammas hjärta som du Tristan Hedman Graaf. Stolt över att få vara eran mamma. Låten går på repeat här hemma. Aldrig har en sång tagit ett sådant hårt grepp om mitt hjärta”, förklarar hon samtidigt som hon gör klart att sonens nya låt med titel Blomman kommer släppas 29 april.

”Då kommer ni förstå vad jag menar. Ni kommer bli lika golvade som jag.”

För snart åtta år sedan fick Magdalena Graaf det fruktansvärda beskedet att hennes son Isak gått bort – endast 19 år gammal. Sonen gick bort i en tragisk fallolycka, sorgen lade sig som ett töcken över hela familjen och den gör sig påmind även idag.

Foto: TT/Instagram

Annons