Så lever Patricia och Björn Borg idag – parets lyxliv med våningar och resor

björn och patricia borg
Patricia och Björn Borg lever ett fartfyllt liv med resor och utlandsboenden. Här är parets privata bilder på lyxen och lyckan.

Patricia Borg, 51, har varit gift med sin kärlek, tennislegendaren Björn Borg, 64, i snart två decennier. Paret sa ’ja’ till varandra under ett sommarbröllop på Värmdö i Stockholm 2002. Året därpå välkomnade de sonen Leo, 17.

patricia och björn borg vid sitt bröllop 2002

Patricia och Björn Borg vid sitt bröllop 2002.

Parets kärlek har länge fascinerat och genererat rubriker. Idag har makarna till och med ett gemensamt konto på Instagram, Familjen Borg, där de visar upp livet och lyckan. ”En lycklig familj! Njuter av livet i Stockholm och Kap Verde!”, står det i beskrivningen.

Så här lever Patricia och Björn Borg sitt gemensamma liv idag.

Se också: Titta in i kändisarnas sommarställen

1:40

Efter reklamen: Titta in i kändisarnas sommarställen

(1:40)

Sålde sin fina herrgård

För två år sedan sålde paret Borg herrgården Alstaholm på Ingarö dit de flyttat strax efter bröllopet. Fastigheten som de en gång köpt för 3,1 miljoner gick nu till högstbjudande för imponerande 35 mille, rapporterade Expressen.

För pengarna köpte de en våning på nära 180 kvadratmeter på Norrmalm i Stockholms innestad. Lägenheten var ”liten” jämfört med en tidigare våning de ägt på Strandvägen, en sjurummare om 270 kvadratmeter.

Och inte nog med det, makarna har också ett lyxigt boende på Kap Verde, en ögrupp utanför Afrikas nordvästra kust.

Reser runt under pandemin

Under pandemin har paret passat på att resa mycket. På Instagram visar de gärna upp sina semesterbilder.

En bild som postades i april i år visar hur makarna flyger helikopter i St Tropez på franska rivieran. En annan bild föreställer Björn Borg på en fin medlemsklubb med tenniscourt i Monte Carlo, Monaco.

Paret syns också mysa vid poolen i spanska Marbella, och på stranden i Dominikanska republiken och på Maldiverna.

Patricia Borg blev mormor

I januari i år blev Patricia, som har två idag vuxna barn från en tidigare relation, mormor. Hennes dotter Bianca Norrman, 26, födde en liten son och på paret Borgs Instagramkonto visades lyckan upp.

”Välkommen vårt första barnbarn”, skrev de intill en bild på Bianca och den nyfödde. I ett annat inlägg håller Patricia i sitt barnbarn och skriver ”Kärlek vid första ögonkastet! Åtminstone för mig!”

Foto: TT

Titta in i kändisarnas läckra sommarställen

Kortedala-Britta är Sveriges tröttaste influencer

Karl Fredrik på Eklaholm: Det är inte alltid roligt att bo i ett nöjesfält