Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Så såg kändisarna ut när de var 22 år gamla

10 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kristin Kaspersen och Lena PH som 22 år gamla.
Det har hunnit bli 2022, och alla som är födda år 2000 fyller redan 22 år.
Men hur såg egentligen vår kändiselit ut när de var 22 år gamla?
Femina har grävt i bildarkiven!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Se också: Kändiskvinnor med kortare pojkvännerBrand logo
Se också: Kändiskvinnor med kortare pojkvänner

Pernilla Wahlgren – 1990

Så såg svenska kändisarna ut när de var 22 år gamlaBrand logo
Så såg svenska kändisarna ut när de var 22 år gamla

Artisten och underhållaren Pernilla Wahlgren har varit i rampljuset sedan hon var nyfödd, med kända skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren som föräldrar. Eftersom hon är född på julafton 1967 var Pernilla 22 år större delen av 1990.

Annons

Charlotte Perrelli – 1997

Charlotte Perrelli började sjunga i band redan som tonåring, men det var just när hon var 22 år 1997 som det stora genombrottet kom, när hon blev ny sångerska i dansbandet Wizex.

Nour El Refai – 2009

Skådespelaren och komikern Nour El Refai började sin karriär ung, bland annat som reporter i Melodifestivalen 2008. 2009 var hon 22 år gammal och var bland annat en av årets sommarpratare.

Annons

Bianca Ingrosso – 2017

Precis som sin mamma Pernilla Wahlgren har Bianca Ingrosso varit mer eller mindre offentlig i hela sitt liv. Men det var först 2016 som gemene man började känna igen henne, när hon tävlade i Let's dance och kom på en andraplats. Eftersom hon är född i mellandagarna var hon 22 år 2017. Idag är Bianca Ingrosso inte bara en av Sveriges största influencers, hon har också haft egna tv-programmet Wahlgrens värld och är jurymedlem i TV4:s Talang.

Annons

Agnetha Fältskog – 1972

Innan Agnetha Fältskog slog igenom världen över som en fjärdedel av Abba stod hon på scen i andra sammanhang. 22 år gammal turnerade hon med Jesus christ superstar, där hon hade rollen som Maria Magdalena.

Siw Malmkvist – 1959

Få personer i Sverige har varit i rampljuset lika länge som Siw Malmkvist har. Född på nyårsafton 1936 kom det stora genombrottet för Siw när hon var just 22 år 1959, när hon tävlade med klassikern Augustin i Melodifestivalen och vann.

Annons

Kristin Kaspersen – 1991

Med Lill-Babs som mamma har rampljuset alltid varit närvarande för Kristin Kaspersen, som 22 år gammal började som väderpresentatör i sin pappas hemland Norge innan hon fortsatte sin tv-karriär. Idag är Kristin Kaspersen en av landets mest erfarna programledare, som dessutom vunnit Let's dance.

Lena Philipsson – 1988

Artisten Lena Philipsson påbörjade sin bana som artist redan i tonåren, och vid 22 års ålder hade hon redan hunnit tävla i Melodifestivalen med Kärleken är evig och kommit högt på Svensktoppen.

Annons