Sanna Nielsen har fått sitt första barn med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen tittar åt sidan och ler med grönska i bakgrunden.

Foto: TT

Artisten och Allsång på Skansen-programledaren Sanna Nielsen och gitarristen Joakim Ramsell har fått sitt första barn. Via sin artistmanager meddelar Sanna att paret har fått en son.

Artisten Sanna Nielsen och gitarristen Joakim Ramsell har varit ett par sedan 2008. Inför Allsång på Skansen 2021 meddelade paret att de väntade sitt första barn.

Beskedet: Sanna Nielsen slutar i Allsång på Skansen

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än… Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon.

Sanna Nielsen har fått en son

Tack och lov gick allt bra och nu har alltså Sanna äntligen blivit mamma. Lotta Liljefjäll, artistmanager på Like Music Sweden AB, bekräftar att artisten fått en son. Något Kristianstadsbladet var först med att rapportera om.

”Sanna födde i går söndag en liten son. Båda mår jättebra!”, skriver Lotta Liljefjäll i ett sms till Expressen.

Se också: 5 fakta om Sanna Nielsen

Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen
1:47

Efter reklamen: Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

(1:47)

Slå på ljud

Sanna Nielsen avslöjade nyheten på Mors dag

Sanna avslöjade den glada nyheten på självaste Mors dag. Hon passade då även på att hylla alla mödrar – och hennes egen mamma fick såklart lite extra kärlek.

”Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek.”

Sanna Nielsen har mått bra under sin graviditet och hon har både färdigställt ny musik och gjort konserter tillsammans med sin gitarrist och sambo Joakim Ramsell. Och inte minst har hon programlett Allsång på Skansen för sjätte året i rad. Men inför årets allsångssäsong smög sig en liten oro på.

– Jag har hållit på att ramla hur många gånger som helst men det har aldrig hänt på Allsångsscenen, så då tänker jag att nu i år kanske är året det händer, svarade gravida Sanna Nielsen på frågan om hon var nervös inför allsångspremiären när hon gästade Gry Forsell med vänner i Mix Megapol i juni.

Sanna Nielsens sjunde säsong av Allsång på Skansen blir också hennes sista, meddelade hon själv.

Så träffades Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Pappan till Sanna Nielsens barn är gitarristen Joakim Ramsell, som hon varit tillsammans med i 13 år. Paret träffades när Joakim spelade gitarr i Sannas band, men de umgicks först som vänner, innan de insåg att det fanns andra slags känslor inblandade.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har varit ett par i 13 år.

Foto: TT

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop – när det bara var jag och hans gitarr – är nog de roligaste jag gjort. Men när vi jobbar ihop är vi inte så mycket ett par – det är först när vi tagit sista tonen och packat ihop alltihop som vi går ut, tar ett glas vin, äter middag och har det romantiskt, har Sanna Nielsen tidigare sagt i en intervju till Hälsoliv.

I fjol flyttade paret från sin lägenhet på 57 kvadrat till en villa med sex rum och stor tomt på Tyresö utanför Stockholm. Gott om plats för en liten familj med andra ord!