Sanna Nielsen om sonen: ”Kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig”

Sanna Nielsen

Foto: TT

Sanna Nielsen tar gärna med sig sin son Gibson på jobbet, men hon kommer inte dra upp honom på Allsångsscenen.

I oktober förra året blev Sanna Nielsen och Joakim Ramsell föräldrar till sonen Gibson och sedan dess har de njutit av familjelivet tillsammans.

Gibson får mer än gärna följa med sina föräldrar när de jobbar, som under Sanna Nielsens julkonsert där Joakim också var med och spelade. Medan de stod på scenen så tog deras kompis Johanna hand om sonen.

Se också: 5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen
0:54

Efter reklamen: Se också: 5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen

(0:54)

Slå på ljud

– Innan matade jag honom och vaggade honom till sömns i min famn. Jag och hans pappa sa god natt och så lämnade jag över honom till Johanna. Ibland hände det att han inte sov, men Gibson bara hängde på. Han var den sista jag sa hejdå till när jag gick in på scenen. Då jag klev av scenen gick jag raka vägen till min loge, tog av mig min klänning, hoppade i mysbyxorna och tog emot honom igen. Då ville han ha mat och fick amma. Det var magiskt, säger Sanna Nielsen i en intervju med Amelia.

Därför kommer Gibson inte synas i Allsång på Skansen

Beskedet: Sanna Nielsen slutar i Allsång på Skansen

I sommar är det dags för Allsång på Skansen igen, och då kommer sonen vara med. Men han kommer inte synas i tv-rutan, utan får hänga med sin pappa under tiden.

– Under Allsången kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går, förklarar Sanna Nielen.

Därför heter sonen Gibson

Att sonen fick namnet Gibson kommer sig från att hans musikerpappa spelade på en gitarr av det märket.

Sanna Nielsens första ord om sonen och livet som mamma

– Hans pappa spelar gitarr och spelar på en Gibson. När vi helt plötsligt bara såg det namnet på gitarren så bara ”fan, vilket coolt namn”. Jag var gravid och alltihopa och vi visste inte vilket kön det skulle bli och så där. Så vi sa att det kanske blir en Gibson och sedan när han kom ut så bara ”ja, men det är klart att det är en Gibson, har Sanna Nielsen tidigare berättade för Expressen.