Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sanne Salomonsen: Det är bra att jag har rynkor

13 jan, 2023 
Aino Oxblod
FotografTT.
Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen har hunnit fylla 66 år, men känner sig som 35 på insidan.
Men att utseendet inte speglar hur hon känner sig har hon inga problem med – istället är hon stolt över sina rynkor och fina linjer.
– Jag har mycket rynkor. Det är så det är. Och det är bra, säger hon till danska Femina.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ikoniska 80-talsartisten Sanne Salomonsen har en imponerande karriär i ryggen. Som 66-åring har den danska rocksångerskan varit aktiv i nöjesbranschen i snart 50 år, och hunnit med en rad hits, skådespelarinsatser och till och med belönats med en Grammis för låten Den jeg elsker.

I en intervju med danska Femina konstaterar artisten, som nu är aktuell med jullåten Stjernen er til dig, att hon känner sig yngre än vad hon är – nämligen som en 35-åring.

Se också: 10 kändisar som vägrar plastikoperationBrand logo
Se också: 10 kändisar som vägrar plastikoperation

– Det är såklart lite konstigt när det betyder att jag därmed känner mig som en som bara är två år äldre än min egen son. Men jag gör det. Inuti känner jag mig som en 35-åring. Externt är det något annat. Jag har mycket rynkor. Det är så det är. Och det är bra, säger hon till tidningen.

Annons

Sanne Salomonsen: Nöjd med mina rynkor

Att hon har rynkor och fina linjer är inget som stör artisten. Hon tycker snarare det är bra att hon fortfarande ser ut precis som sig själv, istället för att ha gjort ingrepp som kanske gör att hon ser yngre ut men förändrar hennes utseende.

– Jag är bilden av en kvinna som har levt livet. Då kan det mycket väl vara så att någon säger: "Sanne Salomonsen ser ut som en katrinplommon i ansiktet". Det är okej. För som tur är ser jag fortfarande ut som Sanne Salomonsen, säger hon i intervjun.

Det viktiga för den danska artisten är att hon fortfarande är ung i sinnet, menar hon.

– Det är bara hölstret som blir gammalt. Och i verkligheten är det vad vi måste förhålla oss till – kan vi leva med att vi ser gamla ut? För det är vi ju inte på insidan. Vi är det inte i vårt sinne eller själ.

Annons