Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sarah Dawn Finer gravid – väntar sitt andra barn

23 dec, 2020 
Aino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Sarah Dawn Finer väntar sitt andra barn. Avslöjar hemligheten för Tilde de Paula Eby i Efter fem.
Vilken gravidlycka – och julklapp!
I Efter fem berättar Sarah Dawn Finer att hon är gravid med sitt andra barn, och visar glatt upp gravidmagen.
– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, säger Sarah Dawn Finer till Tilde de Paula Eby i sändningen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sarah Dawn Finer är gravid med sitt andra barn, tre år efter att första dottern Annie fötts 2017.

7 saker om Sarah Dawn Finer du kanske inte vissteBrand logo
7 saker om Sarah Dawn Finer du kanske inte visste

I tisdagens direktsända Efter fem med Tilde de Paula Eby i TV4 berättar Sarah Dawn Finer att hon är gravid, och visar upp sin bebismage.

När Tilde de Paula Eby frågar om sångerskan önskar sig något särskilt i jul berättar Sarah Dawn Finer att hon är gravid med sitt andra barn, och säger att hon bara vill att allt ska gå bra med graviditeten – något som gör både henne och programledaren märkbart berörda.

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, säger Sarah Dawn Finer.

Annons

Tilde de Paula Eby grattar artistens bebisbesked, och säger att hon tror att allt kommer gå bra.

Sarah Dawn Finers tårar efter tuffa tiden

När hon sedan frågar hur Sarah Dawn Finer ska fira jul, så får artisten tårar i ögonen över att hon fortfarande har kvar sin familj efter coronapandemin.

– Jag är bara tacksam, om jag ska vara ärlig, att de som är kvar i min familj lever. Så jag firar jul med mina barn och min familj på det sättet som vi kan, det är inte så lätt. Men jag firar jul och det är skönt, säger hon i Efter fem.

Sarah Dawn Finer har tidigare gått ut med att hon haft en jobbig period i sitt liv de senaste två åren, något hon berättade om på Instagram.

”De senaste två åren har varit de tuffaste i mitt liv hittills, av många olika skäl. Emotionellt och fysiskt. Istället för att skämmas över att gå igenom svårigheter, så vill jag gå ut med detta offentligt för att omfamna mina ärr på alla sätt, på insidan och utsidan och inte skämmas för dem”, skrev hon på Instagram.

Annons