Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Se Christina Schollins fina hyllning till barnbarnet Bianca Ingrosso

23 maj, 2023 
I helgen medverkade Bianca Ingrosso i en stor intervju i DN – något som gjorde mormor Christina Schollin väldigt stolt. I ett långt och rörande inlägg på Instagram hyllar hon barnbarnet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Fredagen 19 maj publicerade DN ett stort reportage om influeraren, programledaren och entreprenören Bianca Ingrosso. I intervjun pratar Ingrosso om sin karriär, sitt liv och sin familj.

Se också: 5 saker om Christina Schollin som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Christina Schollin som du kanske inte visste

Kort efter att artikeln publicerats lade Christina Schollin, mormor till Bianca Ingrosso, upp ett rörande inlägg på sin Instagram där hon hyllar barnbarnet.

”Jag läser om dig i DN i dag - ett 6-sidigt reportage - och frapperas av hur klok och insiktsfull du är mitt i all framgång och media-karusell ! Det är så fantastiskt med allt det du skapar och vilken drivkraft du har som kommer från din passion för det du älskar och tror på. Att du omger dig med duktiga medarbetare som - liksom du - växer med uppgiften. Och mitt upp i alltihopa så är du egentligen bara en liten tjej som undrar vad det är som händer och kämpar för att vara DU och inte tappa bort dig själv!”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Jag är så imponerad över dig och så stolt över att ha fått följa dig genom livet och se dig växa upp till den fantastiska kvinna som du är i dag! Med så många talanger ! Som alla stora artister tvivlar du ofta på att du kan och är osäker och nervös när du ska framträda, men det är så det ska vara Bianca. Fortsätt bara med att göra det du brinner för och fortsätt att vara den unika personlighet som du är! Med så mycket empati och ansvarstagande och kärlek till dina närmaste. Jag älskar dig”

Inlägget överöstes snart med gillningar och kommentarer. Bianca själv kommenterade ”Älskade älskade älskade mormor ❤️❤️❤️❤️” och Pernilla Wahlgren skrev ”Mamma…..!! 😭❤️ Så fina ord …! ❤️❤️❤️”. Flera kändisar kommenterade hjärtan, som Kristin Kaspersen, Alexandra Pascalidou och Nanne Grönvall.

Annons
Annons