Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Shirley Clamps nya kärlekslycka

20 okt, 2020 
Alice GÖRANSSON
Shirley Clamp med pojkvännen Benny Rönnelöw.
Shirley Clamp har hittat kärleken på nytt. Hon och Benny Rönnelöw är ett par. – Jag är jävligt glad, säger hon till Aftonbladet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Artisten Shirley Clamp slog igenom 2004 när hon medverkade i Melodifestivalen med låten Min kärlek som blev en stor hit i Sverige.

Efter genombrottet har hon bland annat medverkat ytterligare fyra gånger i musiktävlingen och tävlat i Stjärnornas stjärna. I höstas hade hennes soloshow Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt premiär, där skådespelaren William Spetz stod för regin.

Shirley Clamps nya kärlekslyckaBrand logo
Shirley Clamps nya kärlekslycka

Det har varit tyst kring Shirleys privat och kärleksliv, efter att hon 2016 gick skilda vägar med Daniel Ottosson. Tillsammans har de trettonåriga dottern Vilja.

– Vi jobbar väldigt mycket både jag och mitt ex. Vi glömde bort varandra och glömde fråga hur dagen varit, sa Shirley Clamp till Aftonbladet då.

Men nu har vindarna vänt för Shirley som hittat kärleken på nytt. Det var under en offentlig tillställning som hon gjorde entre med Benny Rönnelöw. Hon sa då till Aftonbladet att det stämmer att det är ett par.

– Vi har setts i några månader. Jag är jävligt glad för att jag har träffat Benny. Jag har inte känt så här innan och har inte haft någon sedan jag bröt upp med pappan till min dotter. Det känns som det har gått 83 år, säger Shirley Clamp till tidningen.

Annons

Hon berättar att paret möttes på nätet och skojar om att det är svårt att dejta under pandemin.

– Ja, haha! Varför träffas man nu? Men vi träffades på nätet, och för att göra en lång historia kort så hittade vi helt enkelt varandra. Men man funderade ju på det här med corona. Ingen av oss har haft symptom eller varit sjuka, men man vet ju inte. Smart tjej, tänkte jag om mig själv… Men det har gått jättebra.

Bennys ord om Shirley

Enligt Aftonbladet är Benny Rönnelöw 44 år och arbetar inom arbetsklädesbranschen och dessförinnan har han bland annat varit sportchef för en hockeyklubb. Enligt honom är Shirley fin på både insidan och utsidan – vilket gör honom upp över öronen förälskad.

– Shirley är fantastisk och hon är ju snygg också. Shirley har också en bra personlighet och bryr sig om andra. Jag är kär och lycklig, säger Benny Rönnelöw till tidningen.

Annons